Se pare că aceasta a jucat un rol important în apropierea celor doi, făcându-le cunoștință în momentul în care Stefania își căuta de lucru, iar Bianca i-a propus să lucreze acolo unde este și fratele ei. 

„Nu s-a întâmplat nimic, a fost așa o cunoaștere”

Stefania :"  Cristi Comanici are simțul umorului foarte dezvoltat, iar Cristian de la Casa Iubirii era un băiat mai serios, nu prea rădea.

Da, el este amuzant, nu îmi plac băieții serioși." Mai mult decât atât, cei doi s-ar fi și întâlnit la un suc unde Cristi Comanici i-a povestit Stefaniei toate detaliile legate de viață lui: "A vorbit extraordinar de mult, este foarte vorbareț. Mi-a spus tot ce a făcut de când era mic și bune și rele.

Stefania a mai dezvăluit și faptul că nu s-a concretizat nimic în legătură cu celalalt băiet cu care ea se afla în tatonări și nici nu și-a mai bătut capul cu el: "Nu s-a întâmplat nimic, a fost așa o cunoaștere..., a dezvăluit Stefania pentru Culisele Iubirii, potrivit Kanal D.

Citeste si: O concurentă din "Casa Iubirii" a izbucnit în lacrimi. "Mă afectează foarte tare"

Stefania: Cristi nu mi-a luat vreo floare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cristi: "Cred că i-am dat un trandafir. Cred că a încurcat băiatul. 

Stefania: "Mi l-a luat atunci, nu a vrut să îmi ia mie special. S-a rugat de doua ori doamna să ia. Am fost și la film, cum să uiți"

Citeste si: Kinga de la "Casa Iubirii" a declanșat o răfuială generală în casa băieților

Cristi: "Am dat faliment acolo. Am dat faliment acolo. Să nu o duceți la VIP, a cerut 4 feluri de nachos. Acum, toate le-am pus pe stiva și toate erau goale. A fost un film foarte prost."

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si