Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat zilele trecute în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” suma de bani cash pe care o deține la el, dar și ce a cumpărat cu doar 46 de lei.

Ce și-a cumpărat Negoiță cu 46 de lei?

Așadar, produsele pe care le-a luat sunt două pâini, două sticle de lapte, o caserolă cu humus și una cu fasole bătută, conform Antena 3 CNN.

Tot atunci a spus că vrea să țină dietă, deoarece vrea să mai scadă din kilograme.

”Chiar nu cheltuiesc. Mi s-a făcut foame și am fost la un magazin foarte cunoscut, de cartier. Am cumpărat de 46 de lei cât să mănânc trei zile. Nu consum mult. În continuare locuiesc într-un apartament cu două camere și în continuare nu mi se pare deloc de bun simț să cheltuiești. În occident este o mentalitate atât de diferită”, a spus Robert Negoiță în platoul Kanal D.

Avere Robert Negoiță

Robert Negoiță a susținut că stă într-un apartament cu două camere în București.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Decizie de ultim moment în privința doctorului Robe, acuzat de tentativă de omor! Cazul ”abatorul de copii” a înspăimântat o țară întreagă

Ce avere are cel mai bogat primar din Capitală?

Tot în emisiunea cu Denise Rifai, primarul a spus că are cam 2000-3000 lei cash, însă acei bani îi are de mult timp în portofel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși se declară a fi un om extrem de modest, cea mai recentă declarație de avere demonstrează contrariul.

Așadar, Robert Negoiță ar avea în prezent 14 terenuri agricole, 11 terenuri intravilane, 4 case de locuit, un spațiu comercial în Afumați și alte câteva construcții a căror locație nu e precizată. Totodată, salariul net al lui Robert Negoiță este de 185.736 lei/an pentru activitatea de primar de sector, la care se adaugă un venit net de 23.341 de lei anual ca membru în Comitetul European al Regiunilor.

La capitolul datorii, primarul din sectorul 3 are după cum urmează:

  • 268.989.499 de lei la ANAF.
  • 4.768.691 de lei la primăriile Constanța, Voluntari, Popești Leordeni și Afumați.
  • 1.000.000 de euro la Banca Transilvania
  • 10.991.048 de lei mai multor firme

În total, 58,5 milioane de euro ar datora Robert Negoiță. Cu toate astea, el spune că adevărul este undeva la mijloc și nu se consideră neapărat un milionar de succes. Mai mult decât atât a fost anchetat de DNA timp de 11 ani.

”Adevărul e undeva la mijloc. Am făcut credite, am investit bine, am muncit consecvent și da, am considerat că scopul existenței este să las ceva în urma mea. Mi-aș dori ca să avem mai mulți români care să-și prezinte realizările(...) Nici măcar societate n-am avut. Eu, Robert Negoiță sunt persoane fizică. Câți bani învârt eu? Zero.

Dacă cineva știe de ele, să-mi dea actele de la societăți”, a mărturisit primarul.

Avere Robert Negoiță

Robert Negoiță are numeroase case și terenuri agricole pe declarația de avere.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Simona Halep, a treia zi la TAS. Sportiva urmează să facă declarații la finalul audierilor. „Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”

Ce realizări are edilul în sectorul 3?

Robert Negoiță a dezvăluit și ce realizări are de când este primar în sectorul 3. Așadar, în cei aproape 12 ani în această funcție el ar fi reabilitat mai multe blocuri, dar s-ar fi preocupat și de educație.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”În acești aproape 12 ani în sectorul 3, în aceasta perioadă am reabilitat mai multe blocuri decât s-a reabilitat în toată România în total cu toate cele 5 sectoare cu tot. Am început cu cele 1800 de locuri în grădiniță și vreo 800 de locuri în creșă suplimentari. Zecile de mii de copaci pe care le-am plantat, pasajele pe care le-am făcut în timp record. Avem un aer mult mai curat. E greu de găsit cel mai bun proiect, și cu toate astea cred că ne ajută să ne îndeplinim obiectivul să facem ca viața oamenilor să fie mai bună decât viața pe care o trăim astăzi”, a precizat primarul în emisiune.

A dat Robert Negoiță șpagă la Bacalaureat?

Poate nu mulți știu, însă Robert Negoiță a luat Bacalaureatul la vârsta de 31 de ani. Mai apoi, au urmat acuzațiile privind plagierea tezei de doctorat. Întrebat de prezentatoarea Denise Rifai dacă a dat șpagă pentru a trece cu brio de examene, primarul a negat, chiar dacă nici el nu-și mai amintește bine.

”Nu, nu cred. E mult de atunci, dar apropo de cunoștințe sunt tinerii din familie. Îi bat rău pe absolvenții de Bacalaureat de anul trecut. De ce ai da șpagă, dacă...Mi-a plăcut de la fizică, la Chimie(...) S-a scris în presă că am făcut un flagrant în anii 2000, pentru că m-am saturat de haosul în care trăiam și dădeam șpagă la fiecare sfert de ora. Cred că era 5000 de lei pentru o amendă pe care urma să o plătesc pentru o faptă inexistentă. Au venit de la Sanepid și ne-au amendat la depozitul de mochetă pentru că nu avem stație de epurare pentru ape industriale. Și mi-au dat amendă 15.000 lei și au capsat de procesul verbal o carte de vizită în care solicita să le contactez pe doamne. Și le-am contactat cu banii scriși cu mită pe ei. Cei care nu mai suportați să dați șpăgi, faceți ce am făcut eu, ca nu am cum să vă învăț decât de exemplul personal”, a spus în cele din urmă Robert Negoiță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si