Iată cele mai apreciate produse Olaplex din acest an, menite să îmbunătățească aspectul și senzația creată de părul tau

1. No. 3 Hair Perfector de la Olaplex

În acest moment, mulți dintre noi deținem cel puțin unul dintre cele mai bune produse Olaplex pentru a menține sub control sau a limita daunele cauzate de păr. Sunt șanse să fi încercat deja cea mai mare reușită a mărcii- No.

3 Hair Perfector, pentru repararea părului. Acest produs de păr preferat de fani este cunoscut pentru proprietățile de restaurare care repară legăturile deteriorate sau rupte.

Hairstyliștii recunosc că aceste legături sunt adesea deteriorate, fragmentate sau zdrobite atunci când se decolorează excesiv părul. Prin folosirea Olaplex, specialiștii ne spun că ne putem decolora părul mult mai ușor și putem lăsa acel decolorant mult mai mult timp fără ca părul să fie frânt și să se piardă (să cadă). Astfel, formula de reparare a legăturilor a Hair Perfector readuce chiar și părul extrem de deteriorat la gloria sa anterioară, plină de luciu, fără încrețire.

Citeste si: Accesorii care nu trebuie să lipsească din baia ta!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Înainte ca TikTok să facă virale majoritatea produselor Olaplex, Perfector no. 3 pentru repararea părului a fost (și este încă) bijuteria coroanei mărcii. Ingredientul activ al acestui impresionant tratament este dimaleatul bis-aminopropyl diglycol, care repară legăturile disulfidice rupte pentru a întineri aspectul și a schimba senzația părului.

Îndrăgit de tipurile de păr vopsit și decolorat, acest tratament reparator abordează o varietate de probleme legate de deteriorarea părului, inclusiv cele legate de coafarea la căldură.

După doar un tratament de 10 minute, probabil vei observa că culoarea părului va fi mai vibrantă, iar părul tău pare mai mătăsos și mai fin ca niciodată.

2. Șamponul de întreținere Olaplex nr. 4 Bond Maintenance

Șamponul pentru întreținere este atât de bun, încât ar trebuit să ia câte un premiu diferit, în fiecare lună. Formula sa de stimulare a legăturilor are grijă de daune la nivel molecular prin ingredientul de îngrijire a părului, al mărcii — ai ghicit: dimaleatul bis-aminopropyl diglycol. Formula sa hrănitoare întărește legăturile proteice ale părului din exterior spre interior, făcându-le mai puternice și fără fire rebele ori încrețire în acest proces. Indiferent dacă părul tău este ultra deteriorat sau nu, No. 4 este un produs grozav pentru menținerea aspectului și a sănătății părului tău în fiecare zi.

Citeste si: Când apar căpşunile româneşti în pieţe?

3. Balsamul de reparare pentru toate tipurile de par Olaplex nr. 5 Bond Maintenance

Deoarece probabil ai luat deja șamponul, de ce să nu-l asociezi cu balsamul pentru întreținere Olaplex No. 5 Bond? La fel ca și restul produselor din lista Olaplex, acest balsam câștigător al mai multor premii și teste este îmbogățit cu dimaleatul bis-aminopropyl diglycol. Mai fin, pentru a conecta legăturile rupte, creează în acest proces un păr mai moale, mai sănătos și mai strălucitor. Nu este de mirare de ce experți în coafură din întreaga lume recomandă clienților săi acest produs.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Găsește aici cele mai populare produse profesionale de la OLAPLEX, in magazinul online Haircare.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si