Cher l-a calificat pe Vladimir Putin drept un „rău absolut” ("pure evil"), într-o postare extrem de dură legată de invazia Rusiei în Ucraina, potrivit publicației The Mirror

Citeste si: Rusia dă semnalul reducerii activității militare în Ucraina. "Principalele obiective ale operațiunii speciale au fost îndeplinite", spune ministrul Apărării de la Moscova

După ce liderul american Joe Biden a spus că președintele rus este un "măcelar" și „nu poate rămâne la putere”, într-un discurs ținut la Varșovia, cântăreața americană a spus că liderul de la Kremlin ar

trebui „executat” pentru acțiunile sale.

Cher: Putin trebuie executat

"Putin TREBUIE EXECUTAT pentru încercarea de distrugere a Ucrainei, pentru bombardamente brutale, moarte de foame, crime, uciderea a femei, copii și bebeluși nevinovați", a scris Cher pe Twitter.

Potrivit vedetei americane, Putin vrea din răzbunare să distrugă Ucraina, la fel cum Roma a distrus Cartagina.

Cher s-a alăturat, de asemenea, sutelor de mii de oameni din toată lumea care își oferă casele pentru găzduirea celor care fug din Ucraina din cauza războiului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aproape 4 milioane de persoane au fugit din Ucraina de la începutul invaziei ruse care a început la sfârșitul lunii februarie, a declarat marți Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Într-un tweet recent, cântăreața a spus că va ajuta familiile din Ucraina să rămână pe proprietatea ei – și le-a cerut și altora să facă același lucru. „Aș dori să primesc familii ucrainene în casa mea”, a scris ea pe Twitter. 

Cher, carieră remarcabilă în muzică și film

Cher face parte dintre cei cinci actori și cântăreţi ai lumii, alături de Frank Sinatra, Barbra Streisand, Jamie Fox şi Bing Crosby, care deţin în palmares premii şi pentru interpretare actoricească, şi pentru activitatea muzicală.

Citeste si: Sean Penn amenință că își va distruge trofeele Oscar dacă Volodimir Zelenski nu va participa la Gală

Cher (nume real Cherilyn Sarkisian LaPiere) s-a născut în El Centro, California, SUA, la 20 mai 1946. La începutul anilor '60, când avea 16 ani, Cher l-a întâlnit pe Sonny Bono, care a angajat-o cântăreaţă (back-up pentru The Ronettes), iar apoi a convins-o să lanseze o carieră solo.

Citeste si: Sean Penn, film despre războiul din Ucraina

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cher a intrat în Cartea Recordurilor când ''Believe'' a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100, devenind cea mai în vârstă cântăreaţă care reuşea acest lucru. Au urmat multe alte hituri care au confirmat valoarea artistei- ''Dov'e L' Amore'', ''Half Breed'', ''Love Is High'', ''Real Love'', ''You Take it All'', ''Love One Another''.

Cher şi-a dovedit talentul nu doar în muzică, ci şi în actorie. A jucat în ''Good Times'' (1967), ''Chastity'' (1969), ''Come Back to the Five and Dime'', ''Jimmy Dean, Jimmy Dean'' (1982), ''Silkwood'' (1983), ''Mask'' (1985), ''Visătorii'' (1987), ''Vrăjitoarele din Eastwick'' (1987), ''Moonstruck'' (1987), ''Sirene'' (1990), ''Faithful'' (1996), ''If These Walls Could Talk'' (1996).

Perfomanţa din filmul ''Silkwood'' i-a adus o nominalizare la Academy Award for Best Supporting Actress în 1984, iar pentru rolul din ''Moonstruck'' a câştigat premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă în 1988.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si