Cea mai bogată româncă din lume are o viață de invidiat. În trecut, ea a fost model, dar acum a început o viață nouă și liniștită, departe de România.

Anca Verma, fostă Miss România, are o viață frumoasă, fiind o femeie de afaceri de succes. Ea este cunoscută ca fiind cea mai bogată româncă din lume.

Citește și: Dragobete 2023. Ce trebuie să faci pe 24 februarie pentru a avea parte de iubire tot restul anului?

Detalii din viața Ancăi Verma

Anca Verma a avut o carieră de invidiat ca model în Europa. Ea a renunțat la podium și s-a angajat la o companie de telefonie mobilă, unde a devenit director general adjunct al operațiunilor pentru București.

Citește și: Zodiile care își întâlnesc marea iubire în martie 2023. Iese soarele și pe strada lor!

Anca s-a căsătorit cu afaceristul indian Abhishek Verma, cu care s-a cunoscut în timpul unei călătorii peste hotare. Acesta este un bărbat foarte bogat, obținându-și averea prin intermediul vânzărilor de armament.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anca este, în prezent, președintele Olialia World, o companie devenită lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum.

Cine este cea mai bogată româncă din lume? Femeia trăiește o viață ca în povești

Anca Verma și soțul său

[Sursa foto: VIVA]

Citește și: Felicitări de Dragobete 2023. Mesaje și imagini cu text pentru pentru persoana iubită

Anca și Abhishek au împreună o fetiță. Fericita familie locuiește într-un palat luxos, iar mobilierul din interior este poleit cu aur. Pentru a se asigura că totul este în ordine, familia Verma este protejată în permanență de o firmă de pază, iar potrivit filmulețelor care circulă pe internet, paznicii ar fi înarmați.

Citește și: Top 10 cele mai frumoase filme de dragoste de văzut de Dragobete în 2023

Anca Verma nu vrea să renunțe la cetățenia română

Anca Verma a menționat în trecut că familia sa face parte din patrimoniul cultural al oamenilor bogați din India. Cu toate acestea, românca nu vrea să dea uitării rădăcinile sale.

Citește și: VIDEO- Restaurantul din curtea Bisericii Negre din Brașov- specialități pentru vizitatori

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

„În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, în politică și în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută.

Citește și: Un bărbat a câștigat premiul cel mare la Loto, dar l-a ascuns de soția sa

Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi.

Oamenii din India iubesc și adoră familia mea", a spus Anca, într-un interviu acordat pentru  voceata.eu, potrivit  b1tv.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si