Griselda Blanco, "Nașa Drogurilor". Într-o lume dominată de bărbați, în care doar reprezentanții sexului masculin conduceau carteluri de droguri, Griselda Blanco a reușit să creeze un imperiu. Lupta pentru a supraviețui a transformat-o în "Nașa Drogurilor", în Miami, în anii 1970.

Cine a fost Griselda Blanco?

Griselda Blanco s-a născut la data de 14 februarie 1943, în Cartagena. De la o vârstă fragedă, Griselda s-a mutat în Medellin, împreună cu mama sa.

Crescând într-unul dintre orașele cunoscute pentru traficul de droguri, la doar 13 ani, Griselda a devenit transportator de droguri pentru iubitul mamei sale.

Încercând să scape de abuzurile la care era supusă, la vârsta de 19 ani fuge de acasă, iar mai multe surse susțin că s-a angaja într-un bordel pentru a se putea întreține.

Viața Griseldei se schimbă radical când îl cunoaște pe Arturo Bravo, cel de-al doilea soț, cu care pune bazele unui imperiu al drogurilor, în Medellin. Din cauza unor dispute, Griselda îl părăsește pe Arturo și fuge în Miami.

griselda blanco

Griselda Blanco

[Sursa foto: people.com]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În anul 1970 a început crearea propriului imperiu.

Griselda Blanco a cucerit teritoriul celorlalți traficanți din Miami și a devenit "Nașa Drogurilor". Se estimează că banii pe care ajunsese să îi câștige lunar în urma traficului de droguri depășeau suma de 80 de milioane de dolari. "Nașa Drogurilor" a fost cunoscută pentru cruzimea și istețimea de care a dat dovadă. A reușit să acapareze controlul într-o manieră seducătoare, care i-a uimit până și pe cei mai mari traficanți.

Lipsită de frică și dornică să dețină puterea "Nașa Drogurilor" nu ținea cont de nimic.  Cât timp s-a aflat la conducere, în lumea drogurilor din Miami, numărul asasinatelor a crescut radical.

Griselda Blanco a deținut controlul asupra traficului de droguri până la începutul anilor 2000. La data de 3 septembrie 2012, în timp ce vizita Medellin, Griselda Blanco a fost împușcată mortal de un asasin pe o motocicletă.

Citește și: Momente de panică în Sectorul 1. Polițiștii au reținut un bărbat din București, după ce a tras cu pistolul în geamurile tramvaielor, magazinelor și apartamentelor

griselda blanco

Griselda Blanco

[Sursa foto: people.com]

Povestea de viață. "Griselda", miniserial din seria Narcos

Povestea de viață a Griseldei Blaco, "Nașa Drogurilor", poate fi urmărită pe un serviu de difuzare online. Miniserialul face parte din seria Narcos.

sofia vergara

Sofia Vergara o interpretează pe Griselda Blanco

[Sursa foto: Facebook]

Griselda Blanco este readusă la viață de Sofia Vergara. Actrița a surprins publicul cu acest rol, diferit de ceea ce a interpretat până acum. Sofia Vergara reușește să surprindă tăria de caracter, dar și senzualitatea care au transformat-o pe Griselda Blanco în "Nașa Drogurilor".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si