Diana este din Republica Moldova

Diana are 23 de ani, este zodia Balanță și vine din Orhei, Republica Moldova. Concurenta a venit în Casa Iubirii pentru a-și întâlni jumătatea. Tânăra lucrează online și se ocupă cu „social media marketing”.

În ceea ce privește preferințele masculine din Casa iubirii, Diana a mărturisit că în top trei sunt: Ionuț, Emanuel și Alin.

Citeste si: Bărbatul care și-a lăsat familia pentru o refugiată, s-a despărțit și de ucraineancă. Motivul care a dus la despărțire

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, Diana a mărturisit că are o părere foarte bună despre toți băieții din casă.

Pregătită să își întâlnească jumătatea în Casa iubirii

Diana a venit la Casa iubirii pentru a își găsi jumătatea, dar și pentru că îi plac experiențele noi: „ În primul rând am venit să cunosc pe cineva și în al doilea rând îmi plac experiențele noi! Eu zic că e timpul s-o încerc și pe asta!”, a spus Diana, potrivit WOWbiz.

Diana le-a asigurat pe fete că nu își va băga nasul unde nu trebuie. 

Citeste si: Xenia a fost nominalizată de fostul iubit pentru a părăsi ”Casa Iubirii”. Ce spune concurenta despre fostul iubit

Eu vreau un bărbat matur, nu vreau să copilăresc, deja am copilărit, cred eu.

Îmi place cum se comportă Ionuț în toate situațiile bune și mai puțin bune. Oricum se simte de la început chimia între oameni, dacă aceasta există.

Mi-a plăcut și de Emanuel, atât de lejer a vorbit cu mine și atât de calm, dar și Radu. Mi-a fost atât de ușor să comunic cu ei doi ”, le-a mărturisit Diana celorlalte concurente din Casa iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si