Un tânăr de 24 de ani și-ar fi ucis părinții cu sânge rece. Dubla crimă a șocat comunitatea din Săcele, Brașov. Cine este presupusul criminal?

Mai multe informații sunt oferite de Adrian Jătăreanu, reporter Știrile Kanal D.

Cine este presupusul criminal de la Săcele?

Presupusul criminal de la Săcele ar fi Viorel Raț. Potrivit primelor informații, acesta și-a ucis cu sânge rece părinții, apoi a alertat autoritățile.

Tânărul de 24 de ani ar fi muncit ca bucătar în Franța. Duminică, s-ar fi întors în țară, în concediu. Ajuns la casa părintească, potrivit mărturiilor vecinilor săi, tânărul ar fi petrecut, în ciuda faptului că părinții acestuia nu erau de acord.

Noaptea trecută, Viorel și-ar fi chemat gașca de prieteni la o petrecere, la el acasă. Din cauza unor motive necunoscute, între el și prieteni s-ar fi iscat un scandal. Într-un exces de furie, tânărul ar fi încercat să le lovească pe fete, moment în care tatăl acestuia a intervenit să le ia apărarea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Furia tânărului se pare că s-a întors împotriva părinților, pe care i-a ucis cu sânge rece, în propria casă. Primele informații relevă faptul că tânărul ar fi folosit un obiect ascuțit. 

De dimineață, după oroarea creată în timpul nopții, tânărul a alertat autoritățile cu privire la infracțiunea comisă.

Citește și: Dublă crimă la Brașov! Un tânăr care tocmai ce se întorsese acasă și-a ucis părinții apoi a sunat la 112 pentru a se autodenunța

presupus criminal sacele

Viorel și-ar fi ucis cu sânge rece părinții

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"În această dimineață – 07 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți.

Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Tânărul de 24 de ani a fost condus de autorități la spital pentru recoltarea probelor privind consumarea anumitor substanțe perturbatoare.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs dubla crimă. Potrivit primelor informații, tânărul se află în custodia Poliției Brașov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si