Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu traversează o perioadă dramatică din viață, după ce sâmbăta trecută soțul ei a murit într-un mod neașteptat.  ”Astazi, 19 Septembrie, in zori, a plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna, iubitul meu sot, avocat Mihail Ghiorghiu! Scumpul si dragul meu sot, abia ai implinit 70 de ani si m-ai lasat singura! Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodata!”, nota dărâmată clarvăzătoarea în ziua tragediei. 

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, scandal uriaș după moartea soțului ei: ”A fost trecut la COVID, deși nu avea nici un simptom! Nu pot să-l îngrop creștinește!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Apoi, Maria Ghiorghiu a povestit cum soțul ei a fost trecut ulterior- de medicii din Iași- pe lista decedaților de COVID -19, deși inițial bărbatul nu avea nici un simptom al bolii. La câteva zile distanță, după ce a fost obligată de lege să stea izolată în curtea casei și să nu participe la înmormântarea soțului, Maria Ghiorghiu a ținut să facă următoarele precizări legate de moartea soțului ei. 

Maria Ghiorghiu: ”Primul drum pe care îl voi face când ies pe poartă după 14 zile de autoizolare va fi la cimitir!”

”Deoarece toata presa scrie ca as acuza medicii ca au trecut COVID 19, voi spune din nou: "NU ACUZ PE NIMENI DE NIMIC!" Deci, repet: NU ADUC NICIO "ACUZATIE GRAVA" sau mai putin grava la adresa medicilor unde a fost internat sotul meu, asa cum vuieste PRESA din ROMANIA! Nu aduc absolut nicio acuzatie, dovada fiind ca am refuzat NECROPSIA! Dar am dreptul sa ma intreb: "UNDE AU DISPARUT BOLILE

dinainte de COVID 19, boli de care mureau multi oameni? Asta e tot ce ma intreb! Cer prea mult?  Pe sotul meu nimeni nu mi-l mai poate aduce inapoi! Insa am dreptul meu ca om indurerat care si-a pierdut jumatatea sufletului sa ma intreb daca in Romania si in lume in general, oamenii mor numai de COVID insotit de alte comorbiditati?  "Au murit" toate bolile cronice si nu numai, toate bolile dinaintea Covidului? Cer prea mult?

Maria Ghiorghiu
Celebra clarvăzătoare și-a pierdut soțul sâmbăta trecută

In ziua de 30 septembrie voi putea iesi din autoizolarea de la domiciliu, iar primul drum pe care il voi face cand ies pe poarta dupa 14 zile de autoizolare va fi la cimitir! Daca nu am avut voie sa-l conduc pe ultimul drum, macar vineri, 30 septembrie 2020, voi merge la mormantul sotului meu ca sa-i aprind o lumanare, sa-i pun o floare udata cu lacrimile mele care mi-au ars inima si obrajii de atatea zile in care am stat inchisa acasa!”, a mărturisit Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care ar fi prezis incendiul din Colectiv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si