Felina a fost găsită legată în scutul unei mașini. Șoferul autoturismului nu a văzut-o și nici nu a auzit-o, până în momentul în care a mers cu mașina la o spălătorie. Angajații spălătoriei au fost cei care au auzit plânsetele pisicii, care se lupta pentru viața ei. În cazul în care s-ar fi chinuit mai mult să scape, animalul s-ar fi sugrumat pentru că era prinsă într-un colier care se strângea din ce în ce mai tare.

Animăluțul a fost cu greu extra de sub scutul mașinii și dus de urgență la un cabinet veterinar.

Citește și: Un bărbat a primit 10 lei pentru a-și cumpăra mâncare. Gestul neașteptat care a urmat i-a înduioșat pe mii de internauți/ „Voi mai găsi de mâncare”

Pisicuța avea hipotermie, vânătăi pe corp, era udă și se afla în șoc. Starea de sănătate a animalului nu este deloc una bună, iar aceasta se zbate între viață și moarte. A primit îngrijiri medicale datorită unei asociații, care i-a făcut publică povestea.

Povestea pisicii care se luptă să trăiască după ce a fost legată cu funia de scutul unei mașini 

" Pisica din imagini a fost găsită în scutul unei masini la o spălătorie auto, aproape sugrumată cu un colier. Aceasta urla ca din gură de șarpe de sub scutul mașinii. În momentul în care au vrut să o scoată de acolo, angajații au observat că biata pisică era legată cu frânghia de mașină.

Aceasta s-ar fi sugrumat dacă s-ar mai fi zbătut, deoarece colierul se strângea din ce în ce mai tare. A fost extrasă cu greu și dusă de urgență la un cabinet veterinar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Medic veterinar, avertisment în privința artificiilor: Animalele riscă să sufere traumatisme sau să se piardă din cauza petardelor și artificiilor

Avea hipotermie, prezenta vânatăi pe corp, udă și în șoc, temperatura corpului arătând sub 32 grade. Starea ei de sănătate este destul de precară, însă ne rugăm să aibă putere să treacă peste aceste traumă provocată de un monstru uman. Sperăm să fie găsit cel care a comis această barbarie și să fie pedepsit, pe masura faptelor lui",   se precizează în postarea făcută de  Asociația Help Lăbuș.

Citește și: Vizitator neașteptat la Palatul Cotroceni. O vulpe a fost fotografiată de trecători

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si