Camelia Mitoseru a ajuns la inceputul lunii noiembrie de urgenta la Spitalul Floreasca, fiind suspecta de accident vascular cerebral. Tristul eveniment a avut loc chiar de ziua onomastica a fiului sau, Mihai Mitoseru.

Citeste si: Actriţa Catherine Deneuve, internată în stare gravă

Din fericire legatura dintre cei doi a fost cea care a salvat-o pe indragita actrita. Prezentatorul a fost ingrijorat cand aceasta nu a raspuns la telefon si s-a dus intr-un suflet acasa la mama sa, ca afle ce s-a intamplat.

Mitoșeru, alături de mama sa la Kanal D

"Am fost mai puternic de data asta si, in momentul in care m-am urcat in masina, am rugat niste prieteni sa ma duca la mama, am sunat si la salvare(...) sa ajunga in acelasi timp cu mine(...) Am spus <OK, sparg usa!>.(...) Am intrat, mama nu putea sa vorbeasca si tremura. Nu am stiut ce are, bineinteles, salvarea a venit la 2 minute, foarte repede si impreuna cu cei de la salvare ne-am gandit sa nu fie atac cerebral!", i-a povestit lui Teo Trandafir, cu emotie in glas, Mihai Mitoseru.

Citeste si: Ernest J Gaines, autorul romanului "A Lesson Before Dying", a murit la vârsta de 86 de ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Camelia Mitoseru a recunoscut, in cadrul emisiunii "Teo Show", ca nu isi luase medicamentele asa cum i le-a prescris medicul curant iar acest lucru ar fi putut avea consecinte devastatoare. S-a speriat foarte rau, pentru ca nu putea nici sa mai vorbeasca, nici sa se miste.

clipe-de-groaza-pentru-mihai-mitoseru-acesta-a-povestit-astazi-la-teo-show-prin-ce-experienta-de-cosmar-a-trecut

Camelia și Mihai Mitoșeru.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"M-am dus in bucatarie sa imi fac un ceai, l-am facut, l-am pus in cana, pana aici stiu tot.

Dupa aceea nu mai stiu. M-am trezit fleasca, aveam niste ciorapi grosi in picioare, erau fleasca de la ceaiul fierbinte. Cana, era din aia termica, s-a facut praf! Ma sprijineam intr-o mana si mi-am dat seama ca aveam cioburi si in palma, dar nu m-am taiat. Telefonul suna in disperare, am realizat ca sunt jos, nu am putut sa ma ridic si m-am tarat pana in hol, unde era telefonul. Mi-am adus aminte ca am cheia in usa. Ce fac? M-am tarait(...) si am descuiat usa", a relatat Camelia Mitoseru momentele de groaza prin care a trecut pana sa o gaseasca fiul sau, Mihai Mitoseru.

Citeste si: Maine seara, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru striga darul, la malul marii!

Din fericire, indragita actrita si-a revenit iar telespectatorii emisiunii <Teo Show> au descoperit ca si-a pastrat atat vivacitatea cat mai simtul umorului. Camelia Mitoseru a avut si un mesaj pentru publicul Kanal D: sa urmeze intotdeauna sfatul medicului.

Citeste si: Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si