Connect-R este unul dintre cei mai iubiți artiști din România la ora actuală. El este „pe piață” de mai bine de 15 ani și în tot acest timp a reușit să-și clădească o carieră de succes și să aducă zâmbetul pe buzele tuturor fanilor lui. 

Artistul a făcut un anunț sfâșietor, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui podcast. Astfel, el a spus că, în decurs de maxim doi ani de zile, se va retrage definitiv din cauza problemelor de sănătate.

Citește și: Radu Andrei Tudor, despre relația de prietenie cu regretata actriță Draga Olteanu Matei: “Ținea mult la gramatica limbii române și la autenticitate"

Connect-R se retrage din industria muzicală

În cadrul unui podcast recent, Connect-R a dezvăluit care este planul său măreț pentru următorii doi ani. El a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care în maxim doi ani a anunțat că se va retrage de pe scenă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Artistul ține totuși să-și anunțe fanii că va continua să producă muzică în studio.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo patru sau cinci în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”

a spus Connect-R în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă.

Citește și: Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei, Rebeca: „Eu mă învinovățesc pe mine!”/ Ce s-a schimbat în relația celor două?

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Connect-R?

Artistul a declarat că nu mai poate suporta mersul în scaunul de mașină pe distanțe foarte lungi. Atât el, cât și șoferul său au avut de suferit din cauza acestor deplasări întinse pe kilometri întregi.

„Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata” a mai spus artistul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si