Într-un reportaj realizat la Festivalul Neversea, din Constanța, George Buhnici, a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi” și că „dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine." Influencerul este acum ținta criticilor în urma declarațiilor pe care le-a făcut.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în acest caz și va urma procedura legală, a declarat președintele CNCD, conform Hotnews.ro.

Riscă o amendă între 2.000 și 100.000 de lei 

George Buhnici a stârnit un val de critici după ce a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”, el îndemnându-le pe fete să meargă la sală: "Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!". Buhnici a mai spus că el are „noroc” pentru că soția sa „arată ca o minoră”.

Ulterior, Buhnici a avut o primă reacție pe blogul său, într-un text intitulat „pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică”.

Citeste si: Influencerul Manuela Lupașcu, ședință foto inedită de ziua ei

„Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani.

În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin”, a spus bloggerul.

Citeste si: VIDEO- ANAF a dat start controalelor. Printre categoriile vizate se numără maneliștii și influencerii

Dacă se constată o faptă de discriminare, colegiul CNCD poate aplica o amendă contravențională între 2.000 și 100.000 de lei.

A pierdut peste 200.000 de urmăritori în 24 de ore

Influencerul a avut de suferit și în ceea ce privește cifrele din mediul online. În 24 de ore de la izbucnirea scandalului a pierdut peste 200.000 de urmăritori pe una dintre paginile de Facebook pe care le administrează.

Citeste si: Calendar ortodox 21 iulie 2022. Ce sărbătoare este joi?

Și pe You Tube, contul lui a pierdut zece mii de abonați, ajungând la 1,13 milioane, de la 1,14.

Buhnici a continuat să-și promoveze podcastul după izbucnirea scandalului pe toate platformele sale de social media, însă a restricționat peste tot comentariile urmăritorilor lui.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Sărbătoare 21 iulie 2022: Este cruce neagră în calendarul orotodox

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si