Cei doi copii, de 3 și 5 ani, s-au stins din viață când nimeni nu s-ar fi așteptat. Duceau o viață liniștită alături de părinții lor și formau o familie închegată, însă și-au pierdut viețile într-un incendiu cumplit.

Copiii au murit într-un incendiu

Desire Busuioc, în vârstă de trei ani, și fratele ei, Louis, în vârstă de cinci ani, au avut parte de un sfârșit îngrozitor.

La un moment dat, în casa lor a izbucnit un incendiu de proporții, iar cei doi copii se aflau în interior, alături de mama lor.

Citeste si: Incendiu devastator produs de la o lumânare: Doi frați au murit; casa s-a prăbușit

Cei doi copii au fost văzuți la fereastra casei lor cu terasă alături de mama lor Lorena, în timp ce focul devasta întreaga locuinţă, potrivit  romani.co.uk.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Se parecă un adolescent în vârstă de 13 ani a văzut tot ce s-a întâmplat și a mers la un magazin aflat în imediata apropiere pentru a da alarma.

Proprietarul magazinului și alți clienți au ajuns de urgență la fața locului.

Primul vecin ajuns la fața locului, declarații șocante

Am alergat și am văzut-o imediat pe Lorena la fereastră cu ambii copii. Cred că îl ținea pe micuț și plângea cu fața neagră de fum. Chiar ieșea fum pe fereastră, era atât de rău. Am țipat ”aruncă copiii!” Le-am văzut fețele mici uitându-se afară.

Prima noastră reacție a fost să dăm cu piciorul în ușa din față, dar de îndată ce am făcut-o și am deschis ușa, a fost un infern. Am fost imediat dați înapoi afară. Lorena încă plângea la fereastră într-o stare groaznică. Până atunci sosiseră pompierii și Lorena era jos pe trotuar. Ea striga ”copiii mei, trebuie să ajung la copiii mei”. Copiii erau încă în casă. A fost o scenă de panică pură, o situație îngrozitoare pentru mamă ”, a povestit vecinul respectiv, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Incendiu de vegetație într-o zonă protejată din Delta Dunării. Flăcările s-au extins într-o zonă greu accesibilă

Mama copiilor, Lorena, s-a ales cu câteva răni în urma incendiului, însă viața ei nu a fost pusă în pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si