Corina Niculescu s-a înscris în Casa Iubirii deoarece și-a dorit să întâlnească bărbatul ideal, cel care să o completeze. Aceasta a fost descalificată în urmă cu puțin timp, pe motive medicale.

Citeste si: Robert face dezvăluiri după ce a părăsit Casa Iubirii. "A venit să se facă cunoscută"

Nu demult, Bianca a fost prezentă în emisiunea "Culisele Iubirii", moderată de Bianca Comănici, unde a denigrat-o pe Corina.

Corina a venit în platou și i-a dat replica brunetei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Casa Iubirii. Motivul pentru care Iolanda a izbucnit în plâns

"Bianca este foarte răutăcioasă, este o persoană neasumată, spune lucruri pe care după aceea le întoarce în așa fel încât să nu pară că le-ar fi zis ea.(...) Ce vorbeam în cameră spunea tot mai departe. Cum am ajuns la hotel, a avut grijă să o denigreze pe Kinga, de aceea eu nu am vorbit cu ea câteva zile, după care le-am spus fetelor ce psune Bianca despre ele.

Așa făcea mereu.", a declarat Corina.

Corina a plecat din cauza problemelor de sănătate

Corina nu a fost eliminată, ci descalificată din cauza problemelor de sănătate.

Citeste si: Fetele din Casa Iubirii, vizitate de Jador. ”Mi-ar plăcea să le cunosc”

"Acum trei ani, dintr-odată, am făcut atac de panică în somn. Nu am mai putut să mă mișc, efectiv am rămas imobilizată, mâini, degete, tot.

L-am sunat de urgență pe tata să mă ducă la spital, mi-au zis că sunt ok, eu nu eram ok deloc și am intrat într-o depresie. Nu mai mâncam, nu puteam să dorm, dormeam două minute și mă trezeam în palpitații și plâns și mi-am revenit foarte greu atunci. Am rămas mereu cu frica să nu mai pățesc treaba asta, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimul timp, până când am ajuns aici în emisiune și a fost foarte mult stres asupra mea și nici nu am putut să răbufnesc, cum poate aș fi făcut-o acasă. Am încercat să mă controlez, să merg mai departe, să rezist și nu am mai rezistat.", a mărturisit Corina, în platoul WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si