Daca am fi facut-o pe jos, ar fi fost o adevarata calatorie, in sine, inca de la poarta de intrare pe domeniul turistic, pana am fi ajus sa trecem, iata, pragul pensiunii si restaurantului. Suntem la Corlata, prieteni. Atunci cand credeam ca nu ne-au ramas coltisoare de Bucovina nedescoperite, am ajuns, iata, in inca un crampei de Paradis.

Mergem sa cunoastem gazdele. Haideti!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro


 
-Sarut-mana, doamna Angelica! Ce faceti?
-Bine ati venit! Bine ati venit la noi!
-Ma bucur sa va cunosc. Am ajuns in Corlata. Eu nu stiu foarte multe despre acest loc dar stiam ca Florin Piersic e de aici.
-Sigur ca da, marele actor…
-Si atata monument de talent si de frumusete, cum e Florin, m-am gandit ca odata plecat de aici n-a mai ramas pic de spirit in satul asta dar bag seama ca e in continuare.

-Sigur! Mai sunt oameni frumosi. Sigur! Sigur!

LEAGANUL LUI CIPRIAN PORUMBESCU
 
Poate e un coltisor de Bucovina de care nu toata lumea a auzit, desi multi trec in continuare catre casa memorial a lui Ciprian Porumbescu.
 
Suntem pe un domeniu turistic impresionant, cum sunt foarte putine in Bucovina.
-Cate hectare? Na, 30 de hectare. Va spuneam ca inca de la poarta si pana aici e in sine o plimbare.


-E un domeniu nascut din pasiunea unor oameni, din dorinta lor de a oferi ce? Din pasiunea pentru natura, de a oferi un loc de relaxare pentru persoanele stresate, ca stm ca-n ziua de astazi, stresul e numarul 1. E boala secolului asta Da. Si persoanelor care sunt passionate de pescuit, de vanatoare, de sport.

Urmareste rubrica "Ati fost aici" in video de mai sus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si