Tragedia a avut loc la Petroșani, după ce un bărbat de 30 de ani și-a sugrumat soția până la moarte. După faptă, acesta a încercat să se sinucidă.

Orbit de furie, și-a sugrumat soția până la moarte

Femeia, în vârstă de 31 de ani, de profesie medic veterinar, a fost omorâtă cu sânge rece de propriul soț. Cu nervii întinși la maxim, bărbatul și-a sugrumat soția până aceasta a decedat.

Femeia nu a avut nicio șansă în fața agresorului.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei din București! Bărbatul de 72 de ani care ucis-o pe Beatrice ar fi fost îndrăgostit de ea

După fapta oribilă, a vrut să se sinucidă. S-a înjunghiat cu un cuțit în inimă, însă planul nu i-a reușit. A fost transportat la spital cu răni superficiale, scrie gddhd.ro.

medic targa

Medic care împinge o targă

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum, bărbatul se află în custodia polițiștilor și va fi cercetat pentru omor.

Ziua și crima în România. Filmul tragediilor din ultimele zile

Fapta șocantă amintește de alte crime asemănătoare petrecute în România în ultimele zile.

Pe 7 noiembrie 2023, un bărbat de 72 de ani din Capitală a înjunghiat-o mortal pe angajata fiicei sale, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Victima ar fi fost acuzată de mai multe ori de furtul unor bunuri.

Citește și: VIDEO- Ucigașul femeii însărcinate este lipsit de remușcări. Detalii șocante despre criminal

La data de 6 noiembrie 2023, un bărbat de aproximativ 71 de ani din Olt a ucis și decapitat un alt bărbat, cunoscut ca fiind un om al străzii, în vârstă de 50 de ani. Agresorul era cunoscut ca fiind consumator de alcool și că ar fi avut probleme psihice. După ce și-a decapitat victima, capul a fost aruncat într-o toaletă. Mai mult, agresorul i-ar fi tăiat și un braț victimei cu o secure.

barbat politisti

Bărbatul se află în custodia polițiștilor

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În aceeași zi, administratorul unui liceu din Roman a fost găsit mort, în propria curte, cu urme de violență pe corp.  Potrivit anchetatorilor, victima ar fi fost torturată până în ultimele clipe de viață. Suspect este un bărbat recidivist, ieșit din închisoare și aparținător de satul Cotu Vameș. Individul l-ar fi ajutat pe administrator cu treburile gospodărești.

Pe 5 noiembrie 2023, o femeie de 78 de ani din Suceava a fost găsită decedată.

Principalul suspect este chiar fiul acesteia, care inițial, a fost găsit în lenjerie intimă, cu o cruce în mână și a început să strige că cineva i-a ucis mama. Decesul femeii ar fi survenit în urma mai multor lovituri cu o bucată de lemn. Fiul acesteia prezenta și el câteva semne pe corp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si