Bărbatul spune că a comis crimele „datorită stării de abandon” în care se afla după ce fusese părăsit de soție.

Condamnat pe viață pentru atacul armat din 2012, în urma căruia a ucis două persoane (printre care și pe fosta sa soție) și a rănit alte șase, fostul polițist a cerut recent eliberarea anticipată. Conform vechiului Cod Penal, pedeapsa pe viață a fost înlocuită cu închisoare de 25 de ani după ce Gheorghe Vlădan a împlinit 60 de ani în iunie 2019.

Ulterior, și această pedeapsă a ajuns să fie redusă datorită recursului compensatoriu și muncii prestate în detenție, având doar 12 ani și 6 luni de executat. Acum, Vlădan solicită eliberarea condiționată, având în vedere reducerea pedepselor și comportamentul său exemplar din închisoare.

Citește și: Criminalul de la Perla scapă de închisoarea pe viaţă. Ce decizie neașteptată au luat magistrații

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În urma atacului armat, Gheorghe Vlădan a ucis două femei și a rănit alte șase persoane, trăgând nu mai puțin de 11 gloanțe în mai puțin de 60 de secunde. Autorul masacrului de la Perla a invocat la proces starea de depresie și presiunea familială.

Citește și: Baiatul criminalului de la Perla s-a ales si cu un credit "mostenit" de la tatal lui! Bogdan are de platit pana in 2032 suma de 42000 euro

Atacul de la Perla a avut loc în martie 2012, în salonul de coafură unde lucra soția sa, Felicia, cu care era în plin proces de divorț. Vlădan a tras primul foc de armă în soție, apoi a încercat să împuște toate persoanele prezente în incinta salonului.

Printre victime s-au regăsit atât angajate ale coaforului, cât și clienți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si