Invitat în emisiunea "Fita cu Adita", pe canalul de youtube theXclusive, Cristi Borcea a recunoscut că l-a afectat mult perioada petrecută în spatele gratiilor, din moment ce nu poate să doarmă acum fără medicamente.

Citește și: Teo Trandafir: "Eu voiam să fiu cântăreața, îmi doream să fiu Angela Similea"

"A fost greu. Eu am făcut cel mai mult dintre toți.

Cinci ani și șase luni. Cea mai de preț este libertatea. Și sănătatea. E bine că am rămas întreg fizic, dar la cap sigur nu am rămas", a spus Borcea.

Fostul acționar de la Dinamo a povestit că erau 12 deținuți în celulă, nici vorbă de condiții preferențiale cum s-a speculat în presă.

"A fost greu... m-a afectat din moment ce eu nu pot să dorm fără medicamente. Au venit controale peste controale și m-au întrebat: 'unde este, domnul Borcea, sala de sport?' (de care vorbea presa- n.r.). Noi stăteam 12 în cameră. Asta e, au fost vremuri grele, bine că le-am trecut, bine că au rămas și părinții întregi. Mama este cea mai importantă ființă din viața mea", a recunoscut Cristi Borcea.

Cum arăta o zi de închisoare pentru Cristi Borcea

Cristi Borcea a povestit cum decurgea o zi de închisoare și cât de greu le este deținuților obișnuiți să treacă peste ruperea de familie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Dimineața apel, te sculai la 6:00, pregăteai patul, la 7:00 vine apelul, după aceea făceai micul dejun și te duceai la muncă. Sau dacă erai de dimineață, de multe ori la ora 6:00 erai deja la muncă. De Sărbători era cel mai greu. Normal, ne uitam la televizor, Sărbătorile erau cele mai dureroase și sunt cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo. Ar trebui să li se dea permisii să poată să stea lângă familiile lor", spune fostul deținut.

"Am văzut foarte mulți deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății. Peste 60-70% își distrug familiile cât timp sunt acolo, pentru că au o perioadă de 4-5-6 ani în care nu își văd soția și copiii. Noi aveam ore de reeducare, dar dacă nu îi dai timp să se vadă cu familia nu o să-l reeduci niciodată", a explicat Borcea.

Cristi Borcea, theXclusive

Cristi Borcea, theXclusive

[Sursa foto: Captură YouTube]

"În primii trei ani la pușcărie, eu am făcut patru copii"

Cristi Borcea a răspuns și la "întrebarea secolului": cum devine tată doar cu o privire?! El a fost întrebat despre legenda urbană care spunea "dacă se uită Borcea în ochii tăi rămâi gravidă".

Citește și: EXCLUSIV ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Florin Zamfirescu: ”Arta actorului este a lucra cu tine însuți și cu cel din fața ta”

"Au apărut legendele. Știi de ce au apărut? Pentru că în primii trei ani la pușcărie, eu am făcut patru copii. Și gemenele s-au născut când eram în pușcărie, și Gloria și Milan", a explicat omul de afaceri.

"Eu am avut viciul cu femeile"

Cristi Borcea a mărturisit că a avut un singur viciu, iubirea pentru femei, în schimb nu a băut, nu a fumat și nu a jucat la cazino.

"Eu am avut viciul cu femeile, am preferat să dau bani acolo și să mă distrez decât să am alte vicii și să mă duc la cazino și să joc la jocuri de noroc sau să beau. Eu nu am băut niciodată și nu am fumat până la 30 și ceva de ani. Normal că aveam succes cu geacă de piele și blugi. M-a ajutat și că am avut un metru 90, brunet, ochi albaștri, cașcaval, mașină bună, cum să nu am succes?", a mai spus Borcea.

Cea mai mare slăbiciune a lui Cristi Borcea, femeile. "Normal, ca la orice bărbat. Păi, ce, trebuia să fie slăbiciunea mea bărbații? Femeile, normal", a spus el.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Întrebat despre dorul de fotbal, fostul patron de la Dinamo București a spus: "îmi dau și lacrimile. Am făcut pușcărie am avut și operație pe cord la 41 de ani, am două divorțuri- toată datorita fotbalului și a pasiunii, pentru că am făcut asta cu pasiune. Acum gata Deja e prea mult".

Cristi Borcea a mai spus că este adeptul îngrijirii bărbaților în saloane de cosmetică. "Eu sunt pentru a te îngriji Eu sunt adeptul și pentru a-ți face botox si acid si păr și orice pentru a arăta cât se poate de bine".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si