Cristian de la Casa iubirii a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Ștefania. Concurentul descalificat din reality-show-ul de la Kanal D a mărturisit că abia acum își dă seama că între el și Ștefania nu a fost vorba despre iubire. 

De ce nu a funcționat relația

Tânărul a povestit că Ștefania i s-a părut cam copilăroasă și nepregătită pentru o relație serioasă, așa cum susținea în emisiune.

Unul dintre motivele din cauza căruia nu a funcționat relația cu Ștefania a fost explicat chiar de fostul concurent. Acesta a zis că el era obișnuit cu femeile puțin mai în vârstă decât el. A căutat dintotdeauna maturitatea la o persoană, în special în gândire.

Citeste si: Mâncarea comandată prin aplicațiile de livrare costă cu 80% mai mult față de restaurante

„Eu am trecut prin mai multe chestii și de asta gândesc altcumva. S-au adunat mai multe și am luat o decizie. Mi-am pus un semn de întrebare când mi-a dat de înțeles că nu este implicată”,   a declarat Cristian în show-ul „Culisele iubirii”.

„Emisiunea m-a ajutat să mă cunosc mai bine”

„Îți dai seama că sunt neînțelegeri, dar nu pot spune că m-au deranjat cu ceva.

Au fost, s-au rezolvat, dar am trecut peste”,  a mai spus fostul concurent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristi a mai declarat că emisiunea l-a făcut să se descopere pe sine așa cum nu se cunoștea. 

Citeste si: Temperatura apei mării în iunie 2022 pe litoralul românesc

„Cred că emisiunea m-a ajutat să mă cunosc mai bine. Am învățat să nu mă mai arunc să am încredere prea mare în oameni. Cu toate că am stat doar o lună și ceva, m-a ajutat foarte mult emisiunea”.

Întrebat dacă ar fi deranjat de faptul că Ștefania și-ar putea îndrepta atenția spre un alt băiat din casă, Cristi a zis că nu s-ar supăra dacă și-ar găsi fericirea în brațele altei persoane.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si