Cristian Jitaru și Mona s-au întâlnit pentru prima dată în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D, „Puterea Dragostei”. În acea perioadă nu se vedea foarte clar că cei doi ar avea sentimente unul pentru celălalt. La scurt timp după ce au părăsit competiția iubirii, cei doi și-au oficializat realția și chiar dezvăluiau că au planuri mărețe de viitor.

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei varsă lacrimi amare și acum după despărțirea de Mona. Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Mi-a fost foarte greu. Nu mâncam, nu dormeam”

Mona și Cristian Jitaru pe vremea când formau un cuplu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au mutat în altă casă

De cele mai multe ori vorbeau despre momentele frumoase petrecute împreună, despre planurile de căsătorie și întemeierea unei familii, dar, din nefericire destinul a avut cu totul alte planuri pentru Mona și Jitaru. Cei doi au decis să se despartă, iar vestea nu le-a picat tocmai bine susținătorilor lor. Cristian Jitaru a povestit despre clipele de după despărțire și a mărturisit că i-a fost foarte greu și că a slăbit mult în acea perioadă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei”, înapoi la Istanbul. Ce face acolo frumoasa șatenă și cu cine s-a întâlnit

Cristian Jitaru încă regretă despărțirea de Mona

În urmă cu puțin timp, Jitaru a mărturisit că nu înțelege reacțiile fostei sale iubite, dat fiind faptul că nu crede că i-ar fi greșit vreodată. Mai mult, tânărul ar fi făcut tot posibilul să-i fie aproape Monei și să o susțină la orice pas.

„Mie mi-a fost greu la început. O perioadă de 1-2 săptămâni mi-a fost rău, am și slăbit vreo 5-6 kilograme, nu mâncam, nu dormeam, am plâns și aici în studio. 

Ca relație a fost mișto, a fost cea mai tare de până acum și sper ca de acum să am o relație și mai mișto decât am avut-o cu Mona.  Nu știu ce a vrut să zică prin ‘mi-am ascultat mintea, nu inima’, fiindcă eu nu am blocat-o cu absolut nimic, nu o urmăream, nu o sfidam, eram lângă ea la orice pas. M-am întâlnit cu un prieten comun și mi-a spus că Mona i-a zis că nu îi ofeream libertate. Nu înțeleg de ce spune lucrurile astea”, a mărturisit Cristian Jitaru.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei a uita definitiv de Codruț. Fosta concurentă a dat totul din casă: ,,Era un stres maxim”

Cristian Jitaru depre posibilele infidelități ale Monei: „Nu cred că m-a înșelat niciodată”

Chiar dacă în prezent cei doi nu mai formează un cuplu, Cristian Jitaru vorbește cu mult respect despre Mona și are pentru fosta sa iubită doar cuvinte de laudă. Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu este de părere că relația lor a ajuns la final din cauza unui alt bărbat, deoarece nu s-a simțit niciodată înșelat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Mă simt mândru că am putut să îi ofer ceea ce avea nevoie la momentul respectiv. Când s-au schimbat lucrurile, nu știu dacă neapărat din partea mea, nu a mai ținut de mine.  Dacă ea a ales să ne despărțim, probabil așa e mai bine pentru ea. Nu cred că m-a înșelat niciodată. Nu am simțit asta, dar dacă a făcut-o, bravo ei”, a declarat Cristian Jitaru.

Citeste si: Andra Volos are Covid-19. Cum se simte fosta concurentă de la Puterea Dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si