Cristina Mihaela  este prezentatoarea sezonului 3 și 4 a emisiunii ,,Puterea Dragostei''. Aceasta este extrem de apreciată de public pentru finețea și rafinamentul de care dă dovadă.

Citeste si: Jador, probleme cu poliția. Ce amendă a primit fostul concurent „Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela, declarații despre câștigătorii sezonului 4

Cristina Mihaela a participat la poveștile de iubire care s-au creat în cadrul competiției.

Câștigătorii sezonului 4 sunt Radu și Adelina. Prezentatoarea a vorbit deschis despre cei doi învingători, spunându-și părerea sinceră despre rezultatul final

"Adelina așa e ea. Nu aputut să se exprime. Emoțiile și-au pus de fiecare dată amprenta asupra ei. Eu am încercat de-a lungul timpului, să o conving să spună ce are pe suflet, dar este mai introvertită. Mă bucur din suflet pentru Radu și Adelina! Ei au trecut peste foarte multe lucruri, pentru ca în final să fie câștigătorii sezonului 4, ambii.", a declarat Cristina Mihaela, în exclusivitatea, în platoul WOWbiz.ro.

Citeste si: Puterea Dragostei sezonul 5: Când începe show-ul iubirii la Kanal D?

"Sunt eroul acestei povești''

Cristina Dorobanțu a mai participat în trecut la emisiunea "Bravo, ai stil", în cadrul căreia a ajuns până în finală. Cu toate acestea, prezentatoarea consideră ,,Puterea Dragostei'' este proiectul vieții ei, o emisiune care va rămâne veșnic în sufletul său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Sunt eroul acestei povești de un an și șase luni. Ce am creat eu și ce am reușit să păstrez eu în suflet, toate întrebările, toate amintirile, toate încurajările, fac cât o mie de alte lucruri.

Pe mine m-a marcat show-ul Puterea dragostei, în sensul în care, după această aventură, am ajuns la concluzia că mi-a fost dat să unesc suflete. A fost frumos și greu, foarte greu.", a mărturisit, Cristina Mihaela, în platoul WOWbiz.ro.

Cristina Mihaela nu s-a mai putut abține atunci când a povestit despre experiența sa în Turcia și a izbucnit în lacrimi. Prezentatoarea a dezvăluit cum a arătat ultimul moment în casa Puterea dragsotei și cum și-a luat rămas bun de la această experiență.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Ce s-a întâmplat acolo, când am plecat din casă, a fost fascinant. Au coborât oamenii din regie, au venit concurenții, m-au îmbrățișat. Știu doar că am primit un buchet de flori, pe care l-am ridicat la cer. Nu știu unde e, mi-aș dori să îl păstrez, la presat.

Regret că nu l-am luat să îl păstrez la mine în casă mulți ani.", a povestit Cristina Mihaela, cu emoție, în exclusivitate, în platoul WOWbiz.ro.

Citeste si: Marinescu replici dure la adresa lui Radu, la scurt timp după ce a câștigat sezonul 4, Puterea Dragostei! Codruț intervine: ,,El a stricat sezonul 4"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si