Close sidebar
Close sidebar

CSM Bucuresti va intalni echipa HC Vardar in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Detinatoarea Ligii Campionilor, CSM Bucuresti, va intalni formatia macedoneana HC Vardar in semifinalele actualei editii a competitiei, conform tragerii la sorti de marti, de la Budapesta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragerea la sorti de marti a stabilit programul semifinalelor Ligii Campionilor, care se vor disputa astfel: Buducost Podgorica – Gyor si CSM Bucuresti – HC Vardar.

Turneul Final Four este programat la Budapesta, in 6 mai avand loc semifinalele, iar in 7 mai finala mica si cea pentru castigarea trofeului.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinale dupa ce a eliminat, in sferturi, echipa FTC Budapesta, cu 27-26 in deplasare si 30-25.

In 2016, CSM Bucuresti a castigat Liga Campionilor, fiind condusa atunci de antrenorul danez Kim Rasmussen, care a preluat ulterior nationala Ungariei.

In 8 mai, CSM s-a impus, la Budapesta, in finala Ligii Campionilor, in fata formatiei Gyor ETO, dupa prelungiri si aruncari de la 7 metri, cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22, 25-25), iar echipa din Capitala a readus trofeul in Romania dupa 52 de ani.

Liga Campionilor a mai fost cucerita de echipe romanesti in urma cu peste 50 de ani, atunci cand se numea Cupa Campionilor Europeni, stiinta Bucuresti, in 1961 si Rapid Bucuresti, in 1964.

Alte trei echipe au mai ajuns in finala competitiei, Universitatea Timisoara (1973), Stiinta Bacau (1986) si Oltchim Ramnicu Valcea (in 2010).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI