UPDATE. S-au stabilit optimile de finală ale EURO 2024. România va juca împotriva Olandei, după jocul rezultatelor din celelalte grupe.

Meciul România – Ţările de Jos se va disputa în data de 2 iulie, la Munchen, de la ora 19.00.

Știrea inițială. Calificată de pe primul loc în Grupa E de la EURO 2024, România ar putea întâlni Slovenia sau Olanda în meciul din optimile de finală din Germania.

Citește și: România se califică în optimile de finală la EURO 2024 de pe primul loc în grupă, după un meci egal 1-1 cu Slovacia

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Înaintea ultimului meci din grupă, cu Slovacia, România avea mai multe scenarii de parcurs: tricolorii puteau întâlni nu doar un adversar facil ca Slovenia, ci și nume grele din fotbalul mondial: Franța, Anglia, Olanda sau Spania! 

Acum lucrurile sunt mai clare: va fi Slovenia sau Olanda.

Care va fi următorul adversar al României la Euro 2024

Pentru ca România să joace cu Slovenia în optimi, mai trebuie îndeplinite două condiții: în ultimele două jocuri din faza grupelor, Cehia nu trebuie să învingă Turcia, iar Portugalia să nu cedeze în fața Georgiei.

În această situație, echipele de pe locul 3 care vor merge în optimi vor fi Ungaria, Slovenia, Olanda și o echipă din grupa României.

Tricolori ar urma să întâlnească Slovenia în optimi, cu excepția scenariului în care Cehia sau Georgia vor câștiga, iar ”tricolorii” vor evolua împotriva Olandei.

România ar putea juca cu Turcia în sferturile de finală

Dacă ar trece de Slovenia, trupa pregătită de Matjaz Kek, România ar juca în sferturi cu învingătoarea dintre Austria și Turcia, cel mai probabil.

În cazul în care adversara României din optimile de finală va fi Olanda, lucrurile se complică pentru formația antrenată de Edi Iordănescu.

Selecţionatele Ucrainei şi Belgiei au terminat la egalitate, 0-0, miercuri seara, pe Stuttgart Arena, în Grupa E a Campionatului European de fotbal- EURO 2024, găzduit de Germania, astfel că ''diavolii roşii'' s-au calificat în optimile de finală, iar Ucraina părăseşte competiţia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si