Suporterii din întreaga ţară sărbătoresc, miercuri seară, calificarea istorică a României în optimile Euro-2024 de pe primul loc.

În Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară, oamenii au ieşit pe străzi şi scandează numele echipei naţionale, al jucătorilor şi al selecţionerului Edi Iordănescu, potrivit News.ro.

Bucurie în Piața Victoriei din Timișoara

După ce au vizionat meciul dintre România și Slovacia în Piața Libertății și la terasele din centrul orașului, sute de oameni s-au îndreptat spre Piața Victoriei, în sunet de vuvuzele și scandări.

Îmbrăcați în culorile Naționalei, suporterii strânși în centrul orașului au cântat împreună și s-au bucurat pentru calificarea în optimi a echipei României, după aproape 25 de ani.

”Calificare istorică de pe primul loc! Bravo, România, de Ziua Drapelului Naţional ne-ai făcut tare mândri”, este unul dintre mesajele de felicitare postate pe Facebook.

Suporteri în centrul orașului Arad

Sute de arădeni au ieșit în fața Primăriei, unde s-au bucurat de calificarea naționalei de fotbal a României în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal din Germania.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Imediat ce s-a terminat meciul, claxoanele mașinilor anunțau faptul că suporterii tricolorilor se îndreaptă spre Primărie, pentru a celebra această calificare, conform Aradon.ro.

Ajunși în fața Palatului Administrativ, fanii au început să cânte și să scandeze, unii avand la.ei steagul tricolor, sau celebrele tricouri galbene.

Suporteri în centrul orașului Arad

Suporteri în centrul orașului Arad

[Sursa foto: Aradon.ro]

Clujenii au ieșit să scandeze în Piața Avram Iancu

Clujul a fost cuprins de un val de entuziasm și bucurie după ce echipa națională de fotbal a României a obținut o calificare istorică în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024.

Mii de suporteri au fost la terase pentru a urmări meciul echipei naționale, potrivit StiriCluj. După meci, suporterii s-au îndreaptat spre Piața Avram Iancu, loc tradițional de adunare pentru momentele importante. 

Odată cu fluierul final care a consfințit calificarea, străzile s-au umplut de steaguri tricolore și de scandările entuziaste ale suporterilor.

Citeste si: Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

Reţelele de socializare sunt pline de mesaje de felicitare, dar şi clipuri video cu oamenii care se bucură pe străzi pentru reuşita echipei naţionale de fotbal.

”România, e”, cântă suporterii, mici şi mari, din întreaga Românie.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si