O adevarata pacoste s-a abatut asupra familiei lui Culita Sterp. Banii agonisti de artist si pusi deoparte in casa mamei Geta au disparut cu tot cu seif. Hotii i-au trecut pragul in urma cu doua saptamani, dar abia acum familia artistului si-a facut curaj sa vorbeasca despre toata aceasta grea incercare.

Culiță Sterp a fost jefuit

„Mama cu Iancu erau la mare, iar eu am plecat la Cluj-Napoca luni seară, pentru că aveam un examen marţi dimineața. În următoarea seară când am venit acasă am văzut din stradă becul aprins, exact în camera în care suntem acum. Aici se aflau şi banii! Poarta de la drum întredeschisă, iar cea mică era încuiată. Când am intrat în camera asta am văzut dulapul deschis (dulapul fiind cu uşi glisante), am văzut pătura aşa aruncată pe jos şi încă un preș care erau puse pe chestia unde noi aveam banii!”, a povestit sora Geta.

Citeste si: Culiță Sterp a fost călcat de hoți

Se pare că artistul isi ținea agoniseala într-un seif voluminos, care cântărea nu mai putin de100 de kilograme.

Hoții au acoperit camerele de supraveghere

„Era mare și greu. Ceea ce înseamnă că nu a putut o singură persoană să-l ia în cârcă și să fugă cu el.

Au fost minim 2-3 persoane, după cum ne imaginăm noi. Primul gand a fost insa ca l-a luat chiar Culita.. Menționez că banii cei mulți îi aparțineau lui Culiță. Îl sun pe Culiţă… Culiţă: Unde este seiful cu bani?! Am ajuns acasă şi nu este aici! „Culiţă: Nu cred aşa ceva! Ce vorbești acolo?!” El era l Sebeș, îi zic hai te rog acasă că e dezastru”, a adăugat sora lui Culiță.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Următoarea mișcare a fost să anunțe poliția, care a intervenit pentru a lua amprente și pentru a începe procedurile aferente.

Citeste si: Iancu Sterp l-a înfruntat în cușcă pe Ovidiu Neveu. Cine a câştigat lupta MMA

Cu toate că nu au dat o sumă exactă, mama Geta și Geta, sora lui Culiță Sterp, au recunoscut că suma care se afla în seiful furat era una cu adevărat impresionantă. Mai rău este că de atunci întreagă familie nu mai are liniște de teamă că oricând cineva poate intra peste ei în casă.

„Ajungi sa traiesti vremuri sati fie teama sa mai dormi la tine in casa. Traom vrmeuri chiar apocaliptice”, a spus mama Geta.

Familia Sterp a solicitat din partea oamenilor orice detaliu care îi poate ajuta la prinderea făptașilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si