Aisylu Chizhevskaya Mingalim, de 53 de ani, și fiul ei adoptiv, Daniel Chizhevsky, 22 de ani, s-au căsătorit în Kazan, Republica Tatarstan, Rusia.

Decizia i-a îngrozit pe experții în protecția copilului. Este o situație inacceptabilă, de abuz, spun aceștia.

Citește și: EXCLUSIV: Familia lui Dani Borgovan, îngrijorată de starea copilului boxerului. Ei cred că totul a fost o tentativă de omor: ”Ne îngrijorăm cât de stabilă mintal este partenera lui Dani”

Femeia și noul ei soț, cu 31 de ani mai tânăr, s-au întâlnit pentru prima dată când Aisylu dădea lecții de canto la orfelinatul în care se afla Daniel.

El avea doar 13 ani la acea vreme, iar Aisylu l-a crescut de la 14 ani, potrivit Mirror.co.uk.

Ea a declarat presei locale că dragostea dintre ei a apărut după ce l-a adoptat pe adolescent și l-a adus acasă. Ea a spus: "Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama și fiul înfiat s-au căsătorit recent

Mama și fiul înfiat s-au căsătorit recent

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Alți cinci copii adoptați, în pericol de a ajunge din nou ai nimănui

Femeia mai adoptase și alți copii, iar oficialii au luat cinci copii adoptați- patru fete și un băiat- din grija lui Aisylu. Aceasta are intenția să fugă la Moscova pentru a-i păstra.

Femeia s-a plâns că unii diintre copii au fost reintroduși în orfelinate, în timp ce alții s-au întors la membrii familiei.

Mingalim are și un fiu biologic dintr-o căsătorie anterioară. Presa locală a relatat că ea a început să adopte copii după ce a întâlnit orfani în timpul unui proiect de film cu un post de televiziune din Tatarstan.

Acum plănuiește să fugă din Tatarstan împreună cu noul soț și să-și recapete copiii adoptați pentru a-i duce la Moscova „unde pot trăi liber”.

Familia extinsă a cântăreței

O altă mamă considerată "prădătoare"

La începutul acestui an, o altă femeie, Patricia Spann, s-a căsătorit cu doi dintre copiii ei biologici- și a vrut să înceapă o relație cu un al treilea.

Citește și: Bărbat hărțuit de fosta iubită, medic legist, cu selfie-uri dintre cadavre. "Îmi imaginez că ești tu"

Fiul cel mare al lui Spann, care susține că mama sa a încercat să-l seducă, a descris-o drept „fără valoare”, „dezgustătoare” și o „prădătoare”.

„Cred că este doar o persoană bolnavă, întortocheată, care are ceva încurcat în cap”, a spus Cody Spann pentru revista People.

Cântăreața din Kazan, Rusia, gest controversat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si