Eliza Iliescu este o studentă model. Ea a absolvit liceul cu media 9,50, iar mai apoi s-a înscris la două facultăți din București.

Fata își dorește să calce pe urmele mamei sale, Adriana Iliescu, și să devină profesoară atât de limba și literatura română, cât și de engleză.

Citește și: FOTO- Cum arată casa în care a copilărit cea mai bătrână mamă din România? Adriana Iliescu a locuit într-un conac boieresc de invidiat

Fiica celei mai bătrâne mame din România a ajuns la facultate!

Eliza face eforturi mari pentru a-și menține notele la un nivel de invidiat. Ea urmează cursurile a două facultăți.

Deși este cunoscută, Eliza Iliescu este o studentă normală care învață pentru o viață mai bună.

O zi din viața Elizei Iliescu decurge la fel ca a oricărui student. Recent, paparazzii spynews.ro au surprins-o pe tânără în timp ce mergea la facultate. Ea a plecat spre stația de metrou și, ca orice alt tânăr de vârsta sa, și-a pus muzică pe telefonul mobil și a ascultat-o în căști.

Citește și: Femeia care a devenit mamă la 67 de ani se descurcă greu cu pensia pe care o are. Ea nu va beneficia de voucherele sociale nici în anul 2023

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ulterior, fiica Adrianei Iliescu a urcat în metrou, după care a ajuns la căminul facultății și apoi a plecat cu o colegă spre facultate. Tinerele au mers pe jos, iar la un moment dat s-a întâlnit cu un coleg de-ai lor. Ei au fost surprinși pe holurile facultății discutând nonstop, iar acest lucru înseamnă că Eliza este o fire extrem de sociabilă.

Citește și: Ce notă a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Eliza a fost șefă de promoție

După ce a vorbit cu colegii săi, Eliza a intrat în sala de curs, iar la un moment dat a ieșit cu o colegă cu care a mers la un tonomat pentru a cumpăra ceva. Ulterior s-a întors în sala de curs. La finalul cursurilor, tânăra s-a îndreptat spre casă.

Eliza Iliescu a fost admisă la Facultatea de Litere din cadrul Universității București, specializarea limba și literatura română și limba engleză.

Citește și: La ce facultate a intrat Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România. La BAC a avut media de peste 9.50

Ce specializare a ales Eliza Iliescu

Tânăra își dorește să devină profesoară, exact ca mama ei, și să poată preda excepțional, atât în română, cât și în engleză. 

Eliza a obținut rezultate impecabile la examenul de Bacalaureat, motiv pentru care a ajuns să intre la prima opţiune pe care și-o dorea.

Citește și: Eliza Iliescu, studentă la două facultăți de renume. Mama sa nu își permite să plătească taxele de studiu: „Vom lua și un credit”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București ”, a declarat Eliza Iliescu, potrivit Impact.

Eliza și-ar dori să mai înceapă o facultate, cea de Filosofie, tot în București. Din păcate, pentru ca acest lucru să devină realitate, ea trebuie să achite o taxă școlară destul de mare, pe care nu și-o permite. Adriana Iliescu, mama sa, a mărturisit că va găsi o soluție.

Citește și: Eliza Iliescu a împlinit astăzi 18 ani! Fiica Adrianei Iliescu este studentă la două facultăți

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a mărturisit Adriana Iliescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si