Cumnatul Danei Roba ar fi reuțit să discute cu fratele lui, care i-a povestit cum s-a întâmplat totul.

Citește și: Ce se va întâmpla în camera în care Dana Roba era să-și găsească sfârșitul? Vedeta a spus tot: „Pereții erau plini de sânge”

Acesta susține că Dana Roba ar fi instigat la violență

''Ei știu ce a fost între ei.

Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: “Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.”

Citește și: FOTO- Fetițele Danei Roba au fost de față atunci când a avut loc măcelul! Fiicele sale i-au povestit tot ce s-a întâmplat: „Vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept.

Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara.”,  a spus acesta.

Marius susține că fratele lui nu a avut niciodată probleme cu banii

Fratele agresorului susține că acesta nu a avut niciodată probleme cu banii și că Danei nu i-a lipsit nimic.

Citește și: “Ultima fotografie în care am arătat impecabil”. Dana Roba a postat un mesaj pe rețelele de socializare, împreună cu o fotografie făcută înainte de tragedie

”Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal.”, a spus Marius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si