Femeia a declarat ca minorii au fost speriati si nu au reactionat, baiatul crezand ca viata surorii sale este in pericol, dupa ce fata a fost tinuta pe pervazul blocului, la etajul 8.

Mama copiilor agresati in lift a mentionat: ”O saruta pe gura, a pipait-o si la un moment dat s-a oprit liftul. A dat sa iasa cu ea in brate, a iesit si baiatul cu ei.

Acolo i-a pipait, i-a pupat, mai mult pe fata. A stat 10-12 minute cu ei la etajul 8. Au coborat la etajul 4, le-a dat drumul, iar i-a pipait, i-a bagat mana fetei in chilotei. Baiatul mi-a zis ca a fost speriat sa tipe, practic o tinea pe fata pe pervazul geamului la etajul 8.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Am spus ca barbatul mi se pare cunoscut, cand am vazut la sectie. Imediat cum mi s-a aratat filmarea din lift, mi s-a parut fata cunoscuta, de aici din zona, de la mine de pe strada.

E cunoscut, dar nu stiu de unde, sigur din zona de la noi. Dupa mine, ca mama, l-as omori. Sunt foarte multi copii, imi este teama, la scoala ne invata ca trebuie sa le oferim incredere, eu i-am lasat sa mearga de la scoala acasa, la o vecina, doar intre strazi aici. Si acum copii deja nu mai vrea nici cheile sa le aiba in casa, nu deschidem la nimeni, ma inchizi in casa”, a declarat femeia, la postul de televiziune Antena 3.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si