Politia locala a retinut un suspect pe nume Maikel E., care a fost retinut pentru omor. Potrivit presei din Belgia, barbatul a fost un client al Laurei, care practica prostitutia in mod legal.

Invitat in apartamentul tinerei in seara fatidica, acesta nu ar fi fost multumit de serviciile prestate de tanara. Barbatul a considerat ca a durat prea putin si, prin urmare, a cerut sa primeasca banii inapoi.

Atunci cand cererea nu i-a fost implinita, suspectul a rabufnit si a injunghiat-o de peste 50 de ori, informeaza Le Capitale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Laura a venit in Belgia alaturi de iubitul de 19 ani, pentru a strange bani pentru o casa in Romania. Desi practica prostitutia, mama tinerei este convinsa ca nu a fost voit, declarand ca nu era genul caruia sa-i placa o astfel de viata.

"Nu s-a mai dus la facultate ii a plecat cu el in Belgia. M-am trezit ca nu mai avea hainele in casa. Am banuit ca nu e in regula, cand am vazut ca ii stersese contul de Facebook. Am incercat sa fac o plangere la Politie, dar mi-au spus ca e majora ii nu au ce sa faca,” a explicat mama Laurei.

Sursa:observator.tv 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si