Daniela Crudu va deveni mămică pentru prima dată. Vestea aceasta a luat cu asalt lumea showbiz-ului din România. Se știu puține informații despre relația pe care bruneta o are cu tatăl copilului, cea despre care nimeni n-a știut până acum.

Citește si: Iubitul Danielei Crudu nu va fi audiat de procurori

Bruneta sexy este extrem de fericită după ce a declarat că este gravidă.

Peste doar câteva luni ea urmează să-și strângă puiul în brațe. Fosta asistentă TV e gravidă în trei luni, iar vestea a dat-o chiar în urmă cu puțin timp lăsând pe toată lumea cu gura căscată.

Citește si: Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte! Afaceristul i-a adus-o de la Muntele Athos!| DEZVĂLUIRI

Cruduța a decis să lase deoparte aparițiile televizate și să se focuseze pe online unde a început să încaseze bani frumoși în urma aparițiilor de pe un site cu un content pentru adulți. Acum fanii vedetei se întreabă cine este bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze.

Cine este iubitul Danielei Crudu

Focoasa brunetă se iubește cu un tânăr machedon, în vârstă de 27 de ani, mai exact cu șase ani mai mic decât ea. Conform apropiaților vedetei, relația acestora e de mai multe luni, iar la un moment dat, în ultima perioadă, povestea lor de iubire a început să scârțâie, iar Daniela Crudu chiar s-a gândit să pună stop relației.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sarcina le-a salvat relația de iubire, așa că ei au lăsat neînțelegerile deoparte și se gândesc la venirea pe lume a fiului sau a fiicei lor.

Citește si: Iubitul Danielei Crudu, la Exatlon! Avem detalii exclusive

Potrivit jurnaliștilor spynews.ro, bărbatul din viața Danielei Crudu nu e unul potent financiar, nu produce mulți bani, deși părinții său au o situație materială mai bună, dar nu extraordinară.

În prezent, îndrăgostiții locuiesc în casa brunetei, unde se pare că Cruduța plătește tot. Așa s-ar fi întâmplat și cu ultima vacanță în care aceștia au mers, cheltuielile fiind acoperite în totalitate de brunetă, după cum spun surse din anturajul vedetei TV.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește si: Daniela Crudu este însărcinată. Câte săptămâni are sarcina și cine este tatăl copilului

Daniela Crudu a avut parte de mai multe relații de scurtă durată. Bruneta a avut mult de suferit în urma acestor povești de iubire, iar una dintre ele a fost cea pe care a avut-o chiar cu doi ani, atunci când iubitul ei, de origine croată, a bătut-o cu bestialitate, iar bruneta a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

Din acel moment, bomba sexy și-a rărit aparițiile televizate și ulterior a decis să renunțe la lumea televiziunii, acolo unde s-a făcut cunoscută, dar și să plece din România, mai precis să se mute în Suedia, acolo unde locuiește și sora ei, Ana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si