Nicolae Guță a reacționat imediat, după ce a aflat că Narcisa, fosta lui soție, are datorii și a fost executată silit de mai multe ori.

Narcisa Balaban și Nicolae Guță au decis să se separe de ani buni. Cei doi au împreună un fiu care a devenit un adevărat adolescent. Bruneta nu o duce prea bine cu banii. Ea a fost executată silit de mai multe ori, asta pentru că a strâns numeroase facturi, pe care nu le-a plătit.

Citește și: VIDEO- Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a ajuns de urgență la spital. Daniela a fost lovită de soțul ei cu un ciocan în cap

Zilele trecute a ajuns iar în fața polițiștilor, pentru a da explicații, din cauza datoriilor. De precizat este că, din anul 2021 și până în prezent, fosta parteneră a cunoscutului manelist a avut calitatea de pârât în 4 dosare, conform Spynews.ro.

Cum a aflat că mama copilului său este îngropată în datorii, Nicolae Guță a reacționat imediat, făcând o serie de declarații pe baza acestui subiect.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu știu ce datorii are ea, mă rog… la urma urmei, este o femeie matură, mă gândesc că este și responsabilă de ceea ce se întâmplă. Dat fiind faptului că nu mai suntem împreună, eu nu am uitat că am o datorie sufletească și părintească față de Alberto. ”, a declarat Nicolae Guță, pentru un post TV.

Nicolae Guță nu vrea să o ajute pe Narcisa

Cântărețul a transmis că singurul lucru care îl leagă de Narcisa este Alberto, fiul lor. Guță a menționat că are o datorie morală doar față de băiat, nu și de mama acestuia, motiv pentru care nu o va ajuta cu bani, pentru ca femeia să treacă peste această situație în care se află.

Citește și: Percheziții la vila manelistului Nicolae Guță din Petroșani

„Cât despre Narcisa, că ar avea nu știu ce datorii, asta nu știu, și nu este competența mea, nici să mă implic și nici să o ajut.", a mai precizat manelistul.

Narcisa, prietenie cu Oana Zăvoranu

Deși, în ultime vreme, Narcisa a stat departe de lumina reflectoarelor tot își ține fanii la curent cu ceea ce face. Narcisa Balaban este prezentă tot timpul pe TikTok. Acolo le povestește urmăritorilor noutățile din viața sa, dar răspunde și la diverse provocări.

Citește și: Tzancă Uraganu- mesaj pentru Nicolae Guță. Ce i-a transmis manelistul

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

De curând, Narcisa a făcut mai multe live-uri alături de Oana Zăvoranu. Cele două povestesc, râd, glumesc și primesc donații din partea internauților.

De cele mai multe ori, cele două fac live-uri la ore târzii, chiar și în miezul nopții. Femeile dezbat diverse subiecte și se filmează chiar nemachiate.

Citește și: Nicolae Guță s-a trezit cu mascații în casă la primele ore ale dimineții! Ce a făcut manelistul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si