Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au format un cuplu care a fost o surpriză plăcută pentru fanii ambilor artiști. Din păcate, nu a trecut mult timp de la momentul confirmării împăcării dintre cei doi și până la apariția primelor controverse.

Citește și: Tzancă Uraganul și-a închis restaurantul fast-food. Care este explicația manelistului

În urmă cu puțin timp, cei doi s-ar fi despărțit, așa cum a spus afirmat blondina pe rețelele sociale.

Nu este prima dată când cei doi se despart, mai ales că în spațiul public au circulat zvonuri și speculații că cei doi nu mai sunt împreună. Cu toate că gurile rele au continuat să vorbească, până în prezent, despărțirile dintre cei doi s-au dovedit a fi, fie strategii de marketing, fie doar vorbe răutăcioase.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit, din nou

Chiar dacă la începutul relație Cristina Pucean  și Bogdan de la Ploiești au încercat să-și țină relația de parte de ochii lumii, în ultimele luni, cei doi nu au fost străini de zvonurile sau scandalurile referitoare la despărțire. 

De câte ori s-au "despărțit" și "împăcat" unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc? Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au dat tot din casă

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Marymar a vorbit despre relația cu Tzancă Uraganu. Bruneta a oferit și câteva sfaturi urmăritoarelor sale

Cu toate acestea, din fericire, de fiecare dată astfel de zvonuri s-au dovedit a fi false, iar fanii speră că și de această dată este vorba despre o glumă sau o informație neadevărată. De asemenea, mai mulți admiratori ai blondinei i-au transmis mesaje în care susțineau că să sunt siguri că este vorba doar despre o glumă în cazul despărțirii lor și se vor împăca așa cum au făcut de fiecare dată.

Seria de despărțiri al unui dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc 

În decembrie anul trecut a fost prima dată când cele două vedete și-au anunțat despărțirea. La acea vreme, Bogdan de la Ploiești și-a exprimat tristețea într-o postare pe contul său de Instagram, anunțând fanilor săi că a încheiat orice colaborare cu celebra dansatoare.

"Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a fost mesajul postat de Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare, la finalul lunii noiembrie.

Citește și: VIDEO- „Să faceți curat la fel ca noi” Bogdan de la Ploiești s-a „înarmat” cu mătură și făraș și a curățat dezastrul lăsat în sala de cinema, după terminarea filmului în care joacă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De câte ori s-au "despărțit" și "împăcat" unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc? Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au dat tot din casă

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean la premiera filmului Romina VTM

[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp după aceea, a izbucnit un scandal uriaș între cei doi în mediul online, în timpul unui live pe Instagram. După ce și-au aruncat cuvinte dure și au stârnit un val de reacții din partea fanilor, manelistul a recunoscut că totul a fost o strategie de marketing pentru a-și promova o nouă piesă.

"Era prea bună piesă ca să nu mă gândesc la ceva atât de viral. Sper să nu vă supărați pe mine, vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea, sper să urmăriți videoclipul până la sfârșit ca să înțelegeți adevărata poveste.

Iar celor care sunteți îndrăgostiți vă doresc tot ce e mai frumos în viață, pentru că e cel mai frumos sentiment pe care ni-l poate trimite Dumnezeu și niciodată să nu faceți rău nimănui că se întoarce. Eu și Cristina vă mulțumim și vă dorim tot ce e mai frumos. Rămâne tot a mea",  a declarat Bogdan de la Ploiești pe Instagram, la scurt timp.

Primăvara vine cu o nouă despărțire între cei doi

Cu doar câteva săptămâni în urmă, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au postat o serie de mesaje care i-au indus în eroare pe fani. Internauții au fost convinși că cei doi s-au despărțit, iar frumoasa dansatoare aproape că a confirmat informația pe rețelele sociale.

„Cu mine nu te joci așa, măi, viața mea. Te-am învățat ca să iubești, că sunt Bogdan de la Ploiești (…)”, a cântat Bogdan de la Ploiești în fața publicului, oamenii fiind convinși că iar este vorba despre o problemă între el și celebra dansatoare.

Citește și: VIDEO |Ce le transmite Lambada lui Tzancă Uraganu și viitoarei mămici Marymar?! Blondina a rupt tăcerea

La acel moment, în comentariile primite de Cristina Pucean, fanii au întrebat direct dacă sexy blondina mai este cu Bogdan de la Ploiești, moment în care frumoasa dansatoare a răspuns:  Nu mai e... am întrebat-o și eu.

Însă, curând cei doi au postat un videoclip în care se arătau tandri în mașină și au mers împreună la o emisiune TV, ca un cuplu. Aceasta a dezmințit toate ipotezele și scenariile cu privire la o a doua posibilă separare.

Ce spune Cristina Pucean despre separarea de Bogdan de la Ploiești

Cu doar câteva zile în urmă, Cristina Pucean a vorbit pe Instagram despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești, acolo unde utilizatorii au întrebat-o dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu. Majoritatea fanilor i-au scris și i-au spus că speră să fie vorba și de această dată despre o glumă, așa cum s-a mai întâmplat.

Un admirator al blondinei a întrebat-o cum stau lucrurile între ea și celebrul manelist, iar Cristina nu a ezitat să răspundă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De câte ori s-au "despărțit" și "împăcat" unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc? Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au dat tot din casă

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean colaborând la un eveniment

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Sorina manelista trece prin clipe de coșmar. Cântăreața se zbate între viață și moarte

"Nu a fost să fie! E normal să primesc tot felul de întrebări despre asta...dar vă rog din suflet să terminați cu acest subiect",  a povestit Cristina Pucean. La scurt timp, a mai primit câteva întrebări despre acest subiect, iar cei mai mulți dintre fanii vedetei sper să fie vorba doar despre o glumă.

"A fost o perioadă frumoasă. Ne-am iubit, nu s-a putut mai mult!", a susținut blondina.

"Nu ne-am certat! Pur și simplu, am decis amândoi că nu suntem potriviți unul pentru celălalt. Viața merge înainte!", a mai conchis artista.

Citește și: Mascații au intervenit în forță la concertul lui Bogdan de la Ploieşti. Manelistul cânta pe scena unui club din Buzău


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si