Micutii au pielea foarte fina si sensibila, iar materialele cu care intra in contact le pot provoca neplaceri, in cazul in care nu sunt de calitate superioara. De exemplu, textilele sintetice pot cauza iritatii, alergii sau eczeme, deoarece sunt obtinute prin procese chimice.

In schimb, medicii pediatri recomanda hainele pentru nou nascuti confectionate din bumbac 100%. Acest material natural ofera multe avantaje, fiind ideal pentru pielea fragila a prichindeilor.

Iata motivele pentru care ar trebui sa achizitionezi articole pentru cel mic din bumbac:

Previn transpiratia excesiva

Bebelusii transpira mult si au nevoie de hainute care sa mentina temperatura optima a corpului. Articolele din bumbac indeplinesc cu brio aceasta sarcina, datorita faptului ca previn transpiratia excesiva. In plus, ele absorb rapid orice urma de umezeala, oferindu-le celor mici confort termic, indiferent de anotimp.

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! “Hercai” are premiera astăzi, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D

Asadar, daca vei achizitiona haine nou nascuti din bumbac natural, prichindelul tau se va simti excelent, deoarece nu ii va fi nici prea cald si nici prea frig.

De ce este important ca hainele pentru nou nascuti sa fie confectionate din bumbac?
De ce este important ca hainele pentru nou nascuti sa fie confectionate din bumbac?

Il protejeaza de afectiunile care pot aparea la nivelul pielii

Bumbacul este nonalergenic, fiind alegerea optima pentru bebelusi. Atunci cand va purta articole fabricate din acest material, micutul tau va fi ferit de afectiuni suparatoare, precum alergiile sau iritatiile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bineinteles, pentru a-l proteja in totalitate, este important sa speli hainele cu un detergent special conceput pentru micuti. Sub nicio forma nu trebuie sa folosesti inalbitori, deoarece ei contin substante toxice, foarte daunatoare pentru pielea copiilor.

Citeste si: Pe ce dată pică Paştele în 2021: Calendar ortodox şi catolic

Sunt foarte confortabile

Indiferent de momentul zilei, ingerasul tau are nevoie de confort maxim, avantaj pe care hainele din bumbac il ofera. Ele sunt moi, pufoase si foarte placute la atingere.

In plus, ofera libertate de miscare, un lucru vital atunci cand vine vorba despre nou nascuti. Ei descopera lumea si necesita haine care sa-i lase sa se miste in voie, fara sa-i constranga in vreun fel.

Sunt rezistente la spalari multiple

Chiar daca sunt moi si fine, articolele realizate din bumbac au o durabilitate mare. Ele se mentin intr-o stare impecabila chiar si dupa zeci de spalari, asa ca nu va trebui sa te stresezi ca se vor decolora sau rupe la scurt timp dupa achizitionarea lor.

Citeste si: Cum vor fi copiii testați anti-covid la școală? Ce trebuie să facă părinții

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Mai mult decat atat, daca vei comanda haine nou nascuti confectionate din acest material, le vei putea spala usor, la 40 de grade Celsius, fie ca alegi varianta manuala, fie ca optezi pentru cea automata.

Asadar, articolele vestimentare de calitate superioara nu iti vor da batai de cap la capitolul curatare. Chiar si petele dificile vor putea fi indepartate!

Au un pret avantajos

In cazul in care te temeai ca hainele din bumbac au preturi piperate, poti sa stai linistita in aceasta privinta. Ai posibilitatea sa alegi un magazin online consacrat, asa cum este liloo.ro, si sa gasesti piese de imbracaminte pentru puiul tau de inalta calitate la cele mai avantajoase preturi.

Nu este necesar sa iti golesti portofelul pentru a-i achizitiona celui mic tot ce are nevoie in materie de imbracaminte! Acceseaza site-ul si vei descoperi oferte deosebite la o gama diversificata de haine pentru nou nascuti!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si