Ei bine, tocmai pentru a răspunde la această întrebare, venim în întâmpinarea ta cu o listă a celor mai importante 4 criterii de care să ții cont, pentru alegerea magazinului ideal de unde să cumperi  veste dama blana.

1. Notorietatea magazinului: modul cum este recunoscut pe piață

Blănurile naturale, indiferent dacă sunt veste, paltoane, jachete sau chiar accesorii, sunt – în realitate – produse premium, de lux.

Nu le poți cumpăra de la orice vânzător, de pe orice site, de oriunde îți ies în cale. Mediul de achiziție joacă un rol esențial în privința calității pe care o va avea respectivul produs, ține minte. Ce poți să faci? Să te documentezi cât mai bine despre magazinul de unde urmează să cumperi. Vei găsi atât magazine mici, cât și magazine mari, de lux, cu o îndelungată tradiție pe piață. Alege opțiunea care îți garantează siguranța. Siguranța banilor tăi și a unei alegeri foarte inspirate.

2. Perioada de valabilitate a garanției: timpul în care poți beneficia de garanție

Este total exclus să cumperi o haină de blană naturală și să nu primești un certificat de garanție valabil. Acest lucru este ilegal, întrucât normele legislative actuale prevăd obligația comerciantului de a-ți oferi minim 30 de zile de garanție la achiziția blănurilor naturale.

Cu toate acestea, există magazine de lux care extind această perioadă în favoarea cumpărătorului. Cei de la Casa de Blănuri MG sunt atât de siguri de calitatea produselor pe care le comercializează, încât le oferă clienților între 3 și 5 ani de garanție. Acest lucru îți conferă încredere și este un avantaj pe care nu ar trebui să îl treci cu vederea.

3. Certificarea Furmark: cea mai importantă formă de atestare din industrie

Furmark este un program care se desfășoară la nivel global, impunând anumite standarde stricte în domeniul blănurilor. Cerințele de exigență prevăd întreg lanțul de producție: de la fermele care sunt obligate să asigure bunăstarea animalelor, până la tăbăcariile cărora sunt impuse standardele SafeFur Chemical. În calitate de client, ai acces la informații transparente despre originea blănii, bursa de la care a fost tranzacționată, locul unde s-a executat tăbăcirea și vopsirea, precum și atelierul sau brandul care a manufacturat produsul. Cum? Prin intermediul unui cod unic de pe eticheta hainei de blană.

4. Varietatea produselor: oferta magazinului și diversitatea la care ai acces

Un alt criteriu esențial pe care trebuie să îl ai în vedere este varietatea pe care o poți accesa. Asigură-te că nu vei fi limitată de opțiuni reduse, care să te constrângă să faci o anumită alegere, doar pentru a achiziționa ceva. Reiterăm: hainele de blană naturală sunt bunuri de lux, cu o durată de viață extinsă, de care te poți bucura pentru foarte mulți ani, și pe care poți chiar să le transmiți generațiilor viitoare. Caută medii de achiziție care să îți ofere confortul diversității. Să ai de unde alege este un avantaj!

Casa de Blănuri MG este magazinul de lux, certificat Furmark, pe care îl cauți

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La Casa de Blănuri MG găsești orice model de  capa blana naturala, veste, jachete, paltoane sau chiar accesorii, concepute din materie primă de cea mai bună calitate. Casa de Blănuri MG își desfășoară activitatea în România și se numără printre primele 20 de ateliere și branduri certificate Furmark la nivel global. Cauți o vestă sau o capă blană naturală de calitate premium? Aici o vei găsi! 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si