Oana Matache nu a ținut deloc ascunsă idila- iar la scurt timp după ce a părăsit căminul conjugal cu cei doi copii- s-a afișat în mediul online cu noul iubit. S-au sărutat fără rețineri și s-au mângâiat unul pe altul în timp ce discutau cu cei care îi urmăreau.

„Merit pupicul ăsta? Îl merit? Da, frate. Da? Da, frate!”, se

alintă cei doi.

Citește și: Elena Udrea, răspuns pentru Delia. "Și eu credeam că nu sunt făcută să fiu mamă"

Doar că idila fiicei nu i-a picat bine Ginei Matache- care s-a declarat public extrem de mâhnită că Oana a părăsit căminul conjugal.

„Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea. Nu, nu... Categoric nu! E ceva de cascadorii râsului. A venit un neica nimeni să se facă tătic. E atât... În primul rând, uită-te la fața lui! Ce credibilitate poate să aibă un asemenea personaj? Crede-mă! Eu am nevoie de ginere, că eu am un ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e... Orice căsnicie are o fază de așa... Un impas!”, a pus Gina Matache.

Gina Matache este extrem de supărată pe fiica sa

Mama Deliei nu este de acord cu noua relație a fiicei sale Oana Matache sub nicio formă. „Are cumva un moment de rătăcire a minții... de ceva luni Muncim împreună și facem... rătăcire! Și nu se gândesc.... te costă zero lei să taci din gură!” spune Oana, alături de noul său iubit.

Gina Matache este extrem de nervoasă. „S-a mutat cu el, nu? Probabil că da.

O fi ajutat-o să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata... s-a văzut stăpân pe plantație, știi! Măi, viața e viață! Viața e lungă! Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum!”, a adăugat femeia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Radu Siffredi i-a dat replica. „Doamna Gina, nu fiți supărată pe mine.... nu trebuie să fiți supărată!”.

Gina Matache a fost aspru criticată de oamenii din mediul online- acolo unde a postat mai multe mesaje jignitoare la adresa noului iubit al Oanei.

Citește și: Un cântăreț român a fost prins „furând” lenjerie intimă dintr-un mall: „Nu știa cine sunt”

„Degeaba aveți atâția ani, iar de asta divorțează multe persoane, poate inclusiv fiica dvs. Pentru ca in loc sa fiți alături de ea când are cea mai mare nevoie si traversează cele mai grele momente, ii creați niște traume noi de toată frumusețea!”
„Vreau sa cred ca a fost spart contul si nu dvs ați postat așa ceva:( Sunteți mama ei, trebuie susținută la fiecare pas indiferent de plăcerile pe care le aveți dvs!”, au

scris oamenii în mediul online.

Dar se pare că Oana a rupt relațiile și cu sora ei- Delia. Cel puțin asta reiese din vorbele ironice ale celor doi.

„Care e treaba cu Delia... nu există!”, au zis cei doi.

În timpul aceluiași live făcut pe o platformă online- Oana a povestit de ce s-a despărțit de tatăl copiilor- cu care s-a căsătorit în 2017. Ar fi fost vorba de o relație ce a devenit toxică- iar decizia ar fi fost luată de comun acord- spune ea.

„Niciodată nu am văzut acolo scandaluri, nu am văzut certuri, nu am văzut nimic. Nu știu. Doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau doar un moft. Habar nu am!”, a completat Gina Matache.

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan- radioimpuls.ro

Iar actualul iubit al a ținut să liniștească lumea care era îngrijorată de soarta celor doi copii.

„Copiii sunt îngrijiți... sunt în patul lor, în camera lor!”, a afirmat bărbatul.

Citește și: Delia a recunoscut de ce nu își dorește copii: „Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

Radu Siffredi are 28 de ani și se ocupă de editarea video, dar activează și în mediul online ca streamer, influencer și creator de conținut. El a povestit că a avut un trecut traumatizant. La 16 ani a suferit un accident în urma căruia și-a pierdut dantura- iar asta l-a făcut victima bullyingului. Tot respectivul accident i-a frânt și visul de a deveni actor- deoarece a avut nevoie de operații de reconstrucție facială.

Citește și: “N-aveți decât să râdeți cât vreți.” Delia, mesaj surprinzător după scandalul din familia sa!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si