Close sidebar
Close sidebar

Deputat PSD, gesturi obscene in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Un deputat USR, Silviu Dehelean, a filmat momentul in care parlamentarii PSD si ALDE au parasit pleanul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si l-a surprins pe senatorul PSD, Liviu Tit Brailoiu, facand semne obscene.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Liviu-Tit Brailoiu are 52 de ani si a fost prefect al judetului Constanta. El se afla la primul mandat de parlamentar si e membru in comisia Juridica a Senatului. Totodata, Brailoiu e si vicepresedinte al comisiei senatoriale de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala.

Liviu-Tit Brailoiu are 52 de ani si a fost prefect al judetului Constanta. El se afla la primul mandat de parlamentar si e membru in comisia Juridica a Senatului. Totodata, Brailoiu e si vicepresedinte al comisiei senatoriale de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, scrie stiripesurse.ro.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI