Ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga, a vorbit într-un interviu despre abordarea autorităților de acolo de combatere a pandemiei de coronavirus și descoperirea care ar putea schimba totul.

Citeste si: Imaginea incredibilă cu interlopul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, înconjurat de 5 polițiști care stau drepți în fața lui! Geolgău nu se teme de coronavirus: „Fratili tău se simte bine şi-l doare la pendulă”

Concret, David Saranga a dezvăluit că oamenii de știință din Israel au făcut o mască specială care protejează împotriva virusului. „Avem un traseu și credem că știm unde mergem. Nimeni n-a crezut că acesta o să fie dușmanul cu care ne vom lupta. Avem un dușman invizibil și tot ce am știut în trecut nu e valabil.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu biletele cumpărate la spectacolele anulate din cauza epidemiei de coronavirus? Mesajele organizatorilor de evenimente

Dacă în trecut am știut cine se luptă cu cine, acum toți trebuie să fie uniți împotriva unui dușman.

Încă nu știm cum putem să luptăm împotriva lui”, a spus David Saranga.
Potrivit ambasadorului, spune că în lume există mai multe centre de cercetare unde ar putea fi creat în următoarea perioadă: „Noi toți așteptăm vești bune din Israel sau din alte locuri din lume. Sunt patru locuri de unde pot veni vești bune: SUA, China, Japonia sau Israel. Sunt patru locuri de cercetare.

Citeste si: Astenia de primăvară- Care sunt primele simptome ale acestui concept

O companie din Israel are un vaccin, dar trebuie să ia aprobare pentru a folosi vaccinul respectiv în teste cu oameni. Va dura cel puțin trei luni. În Israel se fac măști care nu doar blochează virusul. Vorbim de măști care ucid COVID -19, sunt în procesul de testare”, a mai declarat el la Antena 3.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si