De cand a devenit proprietarul apartamentului in care a locuit marele Gica Petrescu, Statul Roman, mai exact Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti trimitea periodic o persoana care sa mai afle care mai sunt problemele acolo.

Intr-o zi, administratorul a anuntat ca are o inundatie in bloc si l-a sunat pe omul care era direct responsabil cu locuinta cantaretului. A venit, iar usa apartamentului a fost deschisa. Omul s-a crucit cand „a dat” nas in nas cu mizeria din casa. “Nu mi-a venit sa cred ce era in apartamentul lui Gica Petrescu. Arata ca o pestere. Imi era sila sa intru, dar trebuia sa vad cat era de afectata si casa lui. Pianul era acoperit cu panze de paianjen, dar si de o bucata mare din tavan. Nu inteleg de ce nu vine cineva sa faca curatenie si sa-l puna la vanzare. Cred ca s-ar inghesui lumea, e in centrul Bucurestiului”, a declarat Ion Mitu, administratorul blocului de pe bulevardul Regina Elisabeta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

De cativa ani buni, Asociatia de Proprietari a blocului in care a

trait regretatul Gica Petrescu se lupta in instanta cu Statul Roman, pentru recuperarea datoriilor acumulate la intretinere. Desi Tribunalul Bucuresti a dat sentinta definitiva si irevocabila, apartamentul maestrului a strans o datorie uriasa: 60.000 de lei.

Sursa: evz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si