Vlad Pascu, autorul tragicului accident de la 2 Mai, din luna august 2023, s-a aflat joi, 22 februarie, în fața judecătorilor, la primul termen de judecată din acest dosar.

Citește și: EXCLUSIV! Mișcarea prin care dealerul de droguri al lui Vlad Pascu ar putea scăpa de arest: ”Rămâne extrem de ciudat întreg cazul Pascu”

Apar detalii incredibile din dosarul accidentului produs de Vlad Pascu, mai precis din motivarea hotărârii judecătorului de cameră preliminară care a dispus începerea judecății pentru ucidere din culpă și alte trei infracțiuni.  

Prietenii lui Vlad Pascu au relatat că tânărul făcea drifturi și manevre periculoase înainte de accident, potrivit Realitatea Plus. Doi dintre prieteni i-au cerut chiar să îi lase să coboare din mașină.

Ce a făcut Vlad Pascu înainte de accidentul din 2 Mai

Potrivit datelor din dosar, judecătoria Mangalia reține că Vlad Pascu conducea un autoturism decapotabil marca Mercedes, la bordul căruia s-a urcat după ce consumase un cocktail de droguri (cocaină, amfetamină, ecstasy și trei feluri de anxiolitice).

Pe data de 19.08.2023, la ora 05.20, Vlad Pascu a lovit în plin cu 150 km/h un grup de 8 tineri care se deplasau pe marginea carosabilului, dintre care două au murit. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alte trei persoane din grup au suferit leziuni care au avut nevoie de îngrijiri medicale pe o perioadă cuprinsă între 4 și 70 de zile.

Vlad Pascu, în arest preventiv

Vlad Pascu, în arest preventiv

[Sursa foto: Inquam Photo / George Calin]

Din documentul citat de Realitatea Plus rezultă că Vlad Pascu voia să cumpere „două boabe” de ecstasy înainte de accident, deși în noaptea de 18 spre 19 august 2023 consumase deja 4 tipuri de droguri.

La scurt timp după aceea, la ora 05.20, Vlad Pascu a intrat într-o curbă deosebit de periculoasă cu viteza de 150 km/h, spulberând doi tineri de pe marginea drumului.

Vlad Pascu a făcut drifturi și manevre periculoase înainte de accident

Martorii relatează că în momentul accidentului au auzit doar sunetul impactului, fără zgomote de frânare, unii dintre ei neștiind ce i-a lovit.

Citește și: EXCLUSIV! “Judecatoarea a întrebat dacă fiul meu mort e în sală”. Tatăl lui Sebi, tânărul decedat în accidentul provocat de Vlad pascu, pus în cea mai grea situație la proces

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- „În cauză au fost audiaţi numiţii (…), prilej cu care au relatat că (Pascu Mihai Vlad – n.r.) a venit la locul lor de cazare din Vama Veche, iar, în jurul orei 00.00, au plecat cu acesta să facă o plimbare cu maşina.

- Martorii au relatat că inculpatul (Pascu Mihai Vlad – n.r.) a condus autoturismul pe mai multe străzi din localitate după care a ieşit pe drumul spre Mangalia şi apoi înapoi spre loc 2 Mai.

- În aceeaşi împrejurare, martorii au declarat că inculpatul conducea cu viteză foarte mare (chiar şi 200 km/h), efectuând manevre periculoase (drifturi, manevre haotice şi agresive), motiv pentru care (…) şi (…) i-au cerut să oprească şi au coborât din maşină, potrivit documentului citat de Stiri pe surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si