Close sidebar
Close sidebar

Diana Bulimar de la Exatlon, legatura nestiuta cu Tuncay Ozturk! Medicul turc a tratat-o pe gimnasta dupa o accidentare groaznica!

In cariera de gimnasta, Diana Bulimar de la Exatlon a avut de luptat cu accidentarile, fiind tratata, la un moment dat, de Tuncay Ozturk.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

In viata de sportiva, Diana Bulimar de la Exatlon a trait o dezamagire mare pentru ca a ratat Campionatele Mondiale din 2013, din cauza unei accidentari la genunchi. Bulimar s-a operat atunci la Viena, iar recuperarea a facut-o la clinica lui Tuncay Ozturk.

 Diana Bulimar de la Exatlon a ratat Mondialele de gimnastica din cauza unei accidentari la genunchi

„Bulimar a făcut o subluxaţie de rotulă şi a fost operată Viena, pe fondul unei necroze diagnosticate de acum şapte ani şi pe fondul unui genunchi tarat. A fost ghinion, săptămâna trecută Bulimar a câştigat în Olanda trei medalii de aur şi una de bronz. Era într-o formă ok, dar accidentarea face parte din ecuaţia sportivă şi trebuie să ne-o asumăm”, a explicat antrenoarea Mariana Bitang.

Citeste si: Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii- kanald.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Diana Bulimar de la Exatlon s-a tratat la clinica lui Tuncay Ozturk

Ar fi avut sanse la medalii, dar Diana Bulimar de la Exatlon a ratat Mondialele din 2013. Chiar daca a facut recuperarea in clinica de fizioterapie a lui Tuncay Ozturk, care colabora cu Federatia Romana de Gimnastica, ea nu s-a facut bine pana la inceperea competitiei. Din acea perioada, a ramas o fotografie in care Ozturk examina genunchiul stang al Dianei, recent operat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI