UPDATE. Se intervine pentru căutarea celei de-a doua femei, dar vizibilitatea este foarte redusă, potrivit News.ro.

”Acţiunile se desfăşoară în condiţii de vizibilitate scăzută, iluminarea zonei fiind realizată cu proiectoare”, au transmis pompierii.

Două femei, căzute în lacul Snagov

Victima scoasă de martori din lac este o femeie, de 41 de ani, care este în stare bună.

A fost evaluată de echipajele medicale şi nu necesită transport la spital.

Citește și: Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost găsit decedat în Lacul Bicaz

A doua persoană, care este în continuare căutată, are 27 de ani şi este tot o femeie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care a încercat să-l salveze pe băiețelul de 3 ani din apele Mureșului: „I-am făcut respirație gură la gură, era deja mort”

Evenimentul dramatic s-a petrecut după ora 21.00, iar la faţa locului au sosit ambulanțe, trei echipaje SMURD, o autospecială de pompieri, cu o barcă de intervenție, un echipaj de descarcerare, precum și scafandri. 

Cele două femei s-au răsturnat cu un skijet

Cele două femei s-ar fi răsturnat cu un skijet- pe lacul Snagov, iar una dintre ele a fost găsită înotând pe luciul apei, în timp ce cealaltă este în continuare dispărută și este căutată de salvatori, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, vineri seară, la B1 TV.

Întrebat cum se desfășoară intervenția, reprezentantul ISU București-Ilfov a precizat: „În jurul orei 21 am fost sesizați cu privire la faptul că un skijet, pe care se aflau două persoane, s-a răsturnat pe lacul Snagov.

În cel mai scurt timp, au intervenit pompierii de la Detașamentul Snagov cu o barcă și alte resurse de intervenție, ulterior s-a trimis în cele mai scurt timp și echipajul de scafandri, și alte resurse specifice de căutare, în speță echipajele SMURD, dar și alte bărci”.

Citește și: Polițiștii au găsit cadavrul uneia dintre persoanele dispărute pe râul Mureș după ce barca în care se afla s-a răsturnat. Bărbatul avea 29 de ani și era tatăl copilului care a murit în aceeași tragedie

Două femei au căzut vineri seara în lacul Snagov. Una dintre ele, salvată de martori

Două femei au căzut vineri seara în lacul Snagov. Una dintre ele, salvată de martori

[Sursa foto: Gandul]

Întrebat dacă femeia salvată a avut nevoie de îngrijiri medicale, Daniel Vasile a spus: „Persoana în vârstă de 41 de ani a fost preluată de echipajele medicale. Este în afara oricărui pericol. Este în acest moment tot în zona restaurantelor și în zona debarcaderului de unde se presupune că a fost luat acest skijet (…). Nu necesită transport la spital, cel puțin nu în acest moment”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si