Irina Petrea a fost diagnosticata cu infertilitate primara, ceea ce inseamna ca nu poate ramane insarcinata.

"Supernanny" a aflat de problema in urma cu mai multi ani si, conform propriilor spuse, a trecut peste soc.

La un moment dat chiar s-a gindit sa adopte un copil, insa sotul ei nu a fost de acord. Irina nu a renuntat, definitiv, la idee si incearca sa-si convinga barbatul sa faca acest pas, scrie rol.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"M-am obisnuit cu asta, am trecut peste! Pur si simplu sufar de ceea ce sufera o multime de alte femei, de infertilitate primara, doar ca nu am stiut. Cand am vazut ca nu raman gravida, m-am intrebat oare de ce? Apoi facand tot felul de analize am constatat ca sufar de acest lucru si nu se poate face nimic. M-am gandit sa adopt un copil, dar pentru asta trebuie sa fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a ramas suspendat deocamdata.

Nu am putut sa ne punem de accord cu privire la acest subiect si am lasat-o asa, pentru ca e mai bine sa raman echilibrata decat sa ma tulbur cu o gramada de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am facut nicio drama din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, pana la urma trebuie sa accepti ceea ce nu poti sa schimbi", a povestit Irina Petrea.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si