Cantareata a ramas fara mama in urma cu opt ani si jumatate. Avea pe atunci 30 de ani si nu credea ca fiinta cea mai draga ei se va stinge chiar pe 8 martie!

“Stiam ca este bolnava, avea ciroza uscata de mult timp, din cauza unei hepatite netratate din copilarie. Avea grija de ea si credeam ca va trai mai mult, asa ne asigurase si medicul ei curant.

Mama si-a presimtit moartea, erau semne care i s-au aratat. De ceva vreme, inainte sa moara cu cateva saptamani i se oprea un ceas de perete pe care il avea in camera la ora opt seara. Chiar daca ii schimba bateria acesta la ora 8 seara se oprea. Chiar i-a spus tatei “mai, nu stiu ce are ceasul asta, ca se tot opreste…”. Culmea, mama s-a stins la ora 8 seara, pe data de 8 martie. Au trecut opt ani de atunci si mi-e greu si acum fara ea. De Sarbatori ne este cel mai greu...” ,a spus Mirela Nasturica, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Artista mai spune insa ca femeia care i-a dat viata a plecat de pe aceasta lumea, lasand lucrurile in ordine, asa cum a facut tot timpul.

“Inainte sa intre in coma, mama a avut timp sa vorbeasca cu tata si i-a spus sa aiba grija de mine si de sora mea. Iar el ii respecta si acum cu sfintenie rugamintea. Se comporta ca o mama.

Are grija de copiii mei, ma ajuta cu mancarea, este mereu alaturi de noi. S-a lasat pe el, stiu ca are si el greutati, dar niciodata nu ma refuza daca il rog ceva” a mai spus vedeta, care, anul acesta, a preferat sa mearga sa cante de Craciun batranilor de la   Caminul pentru Persoane Varstince "Odai".

Citeste si: Drama sfasietoare a unei mame cu epilepsie si probleme psihice din Prahova. Femeia isi creste bebelusul intr-un sopron, in conditii greu de imaginat

In timpul recitalului Mirela, dar si Elvis Nasturica, au fost atat de impresionati de batranii din fata lor, incat au inceput sa planga.

“Cand am inceput sa cant prima melodie despre mama si i-am vazut cu lacrimi in ochi, mi-am adus aminte de parintele meu, care nu imi mai este alaturi. Abia mi-am stapanit lacrimile si vocea a inceput sa-mi tremure. Am stiut ca daca as fi inceput sa plang si sa dau curs emotiilor, nu as mai putut sa fredonez nimic. A fost un moment greu! Foarte greu, chiar! Ma uitam la ei, la acei batrani, cum stateau in fata mea, si ma durea sufletul… M-am bucurat totusi ca m-am dus sa le cant si, astfel, am reusit sa le aduc bucurie in suflet de Craciun. Cea mai mare binecuvantare pentru un copil este sa aiba parintii alaturi, iar eu i-am privit pe acesti oameni, ca pe parintii mei” a conchis Mirela Nasturica.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si