Drob de pui: Reteta delicioasa pentru cei care nu consuma carne de miel
Drob de pui. Iata o rețetă tradiționala, delicioasa de drob de pui cu verdeata. O reteta ideala pentru persoanele care nu consuma carne de miel de Paste! Vezi cum se prepara drobul de pui!
Author: Alina Raducu marți 19 aprilie 2022 , 12:11
Drobul de pui cu ficat este perfect pentru persoanele carora nu le place carnea de miel. Drobul se pregateste in general din miel, dar poate fi inlocuit mielul si cu carne de pui sau porc. Exista mai multe combinatii de drob de pui sau drob de miel sau orice alta carne in care se mai pot pune oua, ceapa, usturoi si alte legume. Astfel, va prezentam o reteta foarte gustoasa si rapida de drob de pui, pe care va invitam sa o incercati!
Pana fierb pregatim verdeata. O spalam si o dam prin masina de tocat sau la robotul de bucatarie. Dupa ce s-au fiert ficateii si pieptul de pui, scurgem apa, maruntim pieptul de pui si le dam prin masina de tocat sau la robot.
Urmatorul pas este sa amestecam toate ingredientele, sa adaugam ouale batute cu furculita, uleiul si sare si piper dupa gust.
La final, intr-o tava de chec (puteti folosi si de unica folosinta), unse cu ulei, punem jumatate din tava cu compozitie, apoi ouale fierte (jumatati sau intregi) si acoperim cu compozitie.
Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Din aceasta compozitie ies 3 tavi de drob. Doua mari si una mica. Pofta buna!