În cele trei luni de vară ale acestui an, Europa a fost scena naturii dezlănțuite, de la temperaturi de foc de peste 40 de grade Celsius, la incendii devastatoare, de la inundații catastrofale, care au măturat totul în calea lor, la ninsoare în plină lună a lui Cuptor.

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”

Imagini apocaliptice s-au perindat prin fața ochilor noștri, însă nu avem putere să facem nimic în calea naturii dezlănțuite.

Nici iarna care bate la ușă nu va mai fi ca în copilărie, una geroasă, cu ninsori, ci mai degrabă una ploioasă cu temperaturi mai mari decât o știm cu toții.

Încotro ne îndreptăm și ce ne așteaptă? Sunt întrebări care încercăm să aflăm răspunsuri duminica aceasta, la ”Asta-i România!”.   

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Viața în Delta Dunării, între sărăcie și teama de război

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tot duminică, la ”Asta-i România!” mergem, prin intermediul emisiunii, în Delta Dunării, acolo unde-i vom cunoaște pe oamenii apelor. Trăiesc pe limbi de pământ, iar potecile lor sunt canale cu stuf pierdute într-un uriaș labirint. Viața lor se măsoară între un răsărit și un apus, iar barca e singura legătură cu lumea. Din Raiul acesta, unii au ales să plece; alții au ales să se întoarcă și să ducă mai departe credință și tradiția locului.

Nu ratați o nouă ediție ”Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si