Astfel,din dorința de distracție sau dea câștiga un ban nemuncit, tot mai multi români ajung să joace diverse “roluri” în filmulețe virale, pe TikTok, iar în vreme ce oamenii spun că urmăresc trendul pentru amuzament, specialiștii avertizează că aceste apucături “aparent nevinovate” pot cauza probleme de sănătate pe care nici nu le bănuim.

Unii sunt de părere că suntem martorii cerșetoriei moderne, în vreme ce alții numesc fenomenul „entertainment”, însă specialiștii vorbesc de umilință și chiar dezechilibru mental.

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Fenomenul care ne îmbolnăvește

Fie că aleg să urmărească clipuri sau să le distribuie pe ale lor, să facă duete, live-uri sau să experimenteze efectele și filtrele speciale, TikTok este folosit lunar de mai bine de 7,4 milioane de români, o cifră enormă în condiţiile în care acum 5 ani abia dacă se știa de această platformă.

Totodată, cu cât suntem mai conectați în rețelele social media, cu atât suntem mai singuri, iar studiile confirmă că nivelul de nefericire individuală crește pe măsură ce crește timpul petrecut în online.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Viața din spatele scenei a lui Eugene Buică, actorul român de succes din America

Tot în ediția de duminică, la ”Asta-i România!”, pornim spre Delta Dunării, acolo unde vom păși sfioși în Mănăstirea Sfânta Treime, singurul lăcaș sfânt dintre ape, pentru a-l cunoaște pe starețul Dionisie Gălățeanu, care, venit aici cu o traistă goală și cu inimă plină de credință, a făcut loc de închinăciune acolo unde oamenii uitaseră să se mai închine.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si