De sarbatori, cei doi au venit acasa, sa sarbatoreasca Pastele alaturi de cei doi copilasi ai lor.

Fetita are cinci ani, baiatul noua, si sunt la fel de indragostiti de muzica precum parintii lor.
"Copilasii cresc fara noi. Fetita mea, cand am ajuns ieri in loc sa-mi spuna tati mi-a spus nene, dar n-avem incontro. Situatia materiala te obliga sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci", spune Marius.

Nu i-au mai vazut de jumatate de ani.

"Tot ce vrem e sa fim la noi in tara, sa ne crestem copilasii aici, daca asa e situatia aici, n-avem ce sa facem decat sa ne adaptam", mai spune barbatul.

Initial, Marius plecase sa isi gaseasca un job. Si dupa mai multe incercari nereusite, cei doi au ajuns sa cante la metrou.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"Am intrat pentru prima oara in tren..nu am putut sa cant timp de o saptamana", a declarat Marius pentru un post de televiziune din Romania.

"Practic, daca francezii nu ne primeau asa bine in viata lor, cred ca nu mai aveam asa mult curaj sa facem treaba asta zi de zi", spune Georgiana.

Sunt mandri sa spuna ca sunt din Romania.

"Vrem ca oamenii sa stie de unde suntem si sa aprecieze"

Castiga si 130 de euro intr-o zi buna, insa visul lor e sa traiasca in Romania, sa isi creasca copilasii aici, si sa duca un trai decent.
Din pacate, visul lor e departe de realizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si