Potrivit primelor informatii, baiatul ar fi provocat acciedntul in care si-au mai pierdut viata alte doua persoane.

Un accident rutier s-a produs, sambata, pe DN 7, in apropiere de Orastie. In urma impactului dintre doua masini, un tanar de 19 ani a decedat pe loc, iar alte doua persoane au ramas incarcerate, la sosirea medicilor, constatandu-se si decesul acestora.

Darius Stan era elev in clasa a XII-a

la un colegiu din Orastie, iar celelalte persoane care au decedat sunt un barbat de 60 de ani si o femeie in varsta de 59 de ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din primele cercetari, vinovat de producerea accidentului este baiatul de 19 ani, Darius Stan, care a intrat pur si simplu cu automobilul pe contrasens si a lovit din plin masina in care se aflau cei doi soti. Mai mult, anchetatorii au descoperit socati ca nu au fost urme de franare, scrie spynews.ro.

„Tanarul circula din Directia Orastie spre Sebes, pe DN 7, pe un sector de drum in aliniament, pe carosabil uscat.

Din primele cercetari s-a stabilit ca a patruns pe contrasens”, a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, potrivit adevarul.ro.

 

"Pompierii au intervenit pe DN 7, la iesirea din Orastie, la accidentul rutier soldat cu trei persoane decedate.

Echipajele de Descarcerare si prim ajutor au gasit la locul impactului dintre doua masini trei victime incarcerate si decedate. Cei doi barbati si o femeie nu au supravietuit impactului frontal dintre cele doua autoturisme”, a informat Anemona Doda, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si